Antalya'da herkes yatıyor, kimse çalışmıyor

Spor 01.01.2017 - 19:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Antalya'da herkes yatıyor, kimse çalışmıyor

Çayırovaspor ve Gebzespor'un kamp yaptığı Antalya kenti futbol takımları ile dopdolu. En son Darıca G.B'de bu kente geldi.

Takımlarımız aralıksız bir şekilde ikinci yarı hazırlıklarına devm ediyorlar. Kumda koşuyorlar, salonda çalışıyorlar, hazırlık maçı yapıyorlar, taktik teknik adına tüm çalışmalarına devam ediyorlar. Günde iki antrenmandan aşağı programları yok. Ama ilginç olan bu otelerde kalan diğer müşteriler. Türk veya yabancı...Hiç farketmez... Öğlene doğru kalkıyorlar, kahvaltı yapıp saatlerce sauna ve kapalı yüzme havuzuna giriyorlar. Öğle yemeği yiyip yine Antalya'nın kışın bile eksik olmayan güneşinde uzanıp güneşleniyorlar. Akşam yemeği sonrası gece yarılarına kadar lobi koltuklarında yada otelin eğlence etkinliklerinde zaman geçiriyorlar. Hergün bu şekilde zaman geçiriyorlar.  Hepsi yatıyor. Bu insanların işi gücü yokmu. Bu kadar pahalı otellerde haftalarca bu şekilde zaman geçirerek nasıl hayatta var olabiliyorlar? Gebze'de bize 24 saat yetmezken, bazen öğle yemeği bazen kahvaltı yapmaya zaman bulamazken, koşturmaktan bırakın saunayı, havuzu günlük duş alma fırsatı yakalayamazken bu kadar insan bu kadar uzun süre yatarak nasıl zaman geçirir? Tamam paraları var. Tamam keyifli insanlar Tamam dünya onlara güzel. Ama ne olursa olsun, insan kendini bir otele kapatıkp sauna ile restaurant arasında bir dünya kurarmı Akıl alacak gibi değil.... Takımlarımızagelince...Sanıyorum çok hoş bir ikinci yarı olacak...Şimdiden sabırsılıkla bekliyorum. İnanın beklemeye değecek derecede bir hazırlık süreci yaşıyorlar. Saygılarımla
Çayırovaspor ve Gebzespor'un kamp yaptığı Antalya kenti futbol takımları ile dopdolu. En son Darıca G.B'de bu kente geldi.

Takımlarımız aralıksız bir şekilde ikinci yarı hazırlıklarına devm ediyorlar. Kumda koşuyorlar, salonda çalışıyorlar, hazırlık maçı yapıyorlar, taktik teknik adına tüm çalışmalarına devam ediyorlar. Günde iki antrenmandan aşağı programları yok.

Ama ilginç olan bu otelerde kalan diğer müşteriler.

Türk veya yabancı...Hiç farketmez...

Öğlene doğru kalkıyorlar, kahvaltı yapıp saatlerce sauna ve kapalı yüzme havuzuna giriyorlar. Öğle yemeği yiyip yine Antalya'nın kışın bile eksik olmayan güneşinde uzanıp güneşleniyorlar. Akşam yemeği sonrası gece yarılarına kadar lobi koltuklarında yada otelin eğlence etkinliklerinde zaman geçiriyorlar.

Hergün bu şekilde zaman geçiriyorlar. 

Hepsi yatıyor.

Bu insanların işi gücü yokmu.

Bu kadar pahalı otellerde haftalarca bu şekilde zaman geçirerek nasıl hayatta var olabiliyorlar?

Gebze'de bize 24 saat yetmezken, bazen öğle yemeği bazen kahvaltı yapmaya zaman bulamazken, koşturmaktan bırakın saunayı, havuzu günlük duş alma fırsatı yakalayamazken bu kadar insan bu kadar uzun süre yatarak nasıl zaman geçirir?

Tamam paraları var.

Tamam keyifli insanlar

Tamam dünya onlara güzel.

Ama ne olursa olsun, insan kendini bir otele kapatıkp sauna ile restaurant arasında bir dünya kurarmı

Akıl alacak gibi değil....

Takımlarımızagelince...Sanıyorum çok hoş bir ikinci yarı olacak...Şimdiden sabırsılıkla bekliyorum.

İnanın beklemeye değecek derecede bir hazırlık süreci yaşıyorlar.

Saygılarımla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.