Arapçeşme güle oynaya finale

Spor 23.05.2016 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Arapçeşme güle oynaya finale

Arapçeşme güle oynaya finale

2.Küme Play-Off’ta önceki günkü maçta Arapçeşmespor, Ulaşlıspor’u 5-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. 2.Küme Play-Off İkinci Tur maçında Arapçeşmespor ile Ulaşlıspor kozlarını paylaştı. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan mücadeleye Arapçeşmespor hızlı başladı. Gebze temsilcisi 9.dakikada sol kanattan etkili bir atak geliştirirken, Hüseyin’in ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Serdar ile öne geçti. 25’te Yusuf, ceza sahası içinde Egit’i düşürünce hakem Burak Pınar penaltı noktayı gösterdi. Beyaz noktanın başına geçen kaptan Serdar, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederken ilk yarı 2-0 tamamlandı. SERDAR’DAN HAT-TRİCK İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi oyunu domine eden ve rakibine atak şansı vermeyen Arapçeşmespor, Hüseyin ile kaleyi birçok kez yoklarken 81’de Serdar, skoru 3-0 yapan golü attı ve hat-trick yaptı. 85.dakikada ise Hüseyin, uzaktan şık bir vuruş yaparak farkı dörde çıkaran golü kaydetti.Tam maç böyle bitecek derken hakem Burak Pınar, Arapçeşme atağında bir kez daha panaltı noktasını gösterirken, bu karardan sonra ortalık karıştı. BASINA SALDIRMAK İSTEDİ Penaltı kararın yanlış olduğunun düşünen Yusuf ve takım arkadaşları hakem Burak Pınar’a yoğun itirazlarda bulunurken, Yusuf adeta sinir krizi geçirdi. Takım arkadaşları ve hocası tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç futbolcu, güçlükle saha dışına alındı. Tam bu esnada olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırmaya çalışan Yusuf’u hocası sakinleştirdi. Kazanılan penaltıyı ise Kaan gole çevirdi ve mücadele 5-0 Arapçeşmespor üstünlüğüyle tamamlandı.
Arapçeşme güle oynaya finale

2.Küme Play-Off’ta önceki günkü maçta Arapçeşmespor, Ulaşlıspor’u 5-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

2.Küme Play-Off İkinci Tur maçında Arapçeşmespor ile Ulaşlıspor kozlarını paylaştı. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan mücadeleye Arapçeşmespor hızlı başladı. Gebze temsilcisi 9.dakikada sol kanattan etkili bir atak geliştirirken, Hüseyin’in ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Serdar ile öne geçti. 25’te Yusuf, ceza sahası içinde Egit’i düşürünce hakem Burak Pınar penaltı noktayı gösterdi. Beyaz noktanın başına geçen kaptan Serdar, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederken ilk yarı 2-0 tamamlandı.

SERDAR’DAN HAT-TRİCK

İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi oyunu domine eden ve rakibine atak şansı vermeyen Arapçeşmespor, Hüseyin ile kaleyi birçok kez yoklarken 81’de Serdar, skoru 3-0 yapan golü attı ve hat-trick yaptı. 85.dakikada ise Hüseyin, uzaktan şık bir vuruş yaparak farkı dörde çıkaran golü kaydetti.Tam maç böyle bitecek derken hakem Burak Pınar, Arapçeşme atağında bir kez daha panaltı noktasını gösterirken, bu karardan sonra ortalık karıştı.

BASINA SALDIRMAK İSTEDİ

Penaltı kararın yanlış olduğunun düşünen Yusuf ve takım arkadaşları hakem Burak Pınar’a yoğun itirazlarda bulunurken, Yusuf adeta sinir krizi geçirdi. Takım arkadaşları ve hocası tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç futbolcu, güçlükle saha dışına alındı. Tam bu esnada olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırmaya çalışan Yusuf’u hocası sakinleştirdi. Kazanılan penaltıyı ise Kaan gole çevirdi ve mücadele 5-0 Arapçeşmespor üstünlüğüyle tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.