Aras: Çayırova göz bebeğimiz!

Çayırova 02.05.2019 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aras: Çayırova göz bebeğimiz!

Yeniden Refah Partisi Çayırova teşkilatı, ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Çayırova teşkilatı, ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Coşkulu bir atmosferde yoğun bir katılım ile icra edilen toplantıya il başkanı Mehmet Aras’ da katıldı. Divan toplantısında sırası ile söz alan Çayırova ilçe Birim başkanları raporlarını divana sundular. Birim başkanlarının raporlarından anlaşıldığı üzere; partinin mahallelerdeki teşkilatlanmasında sona gelinmek üzere. Toplantıda söz alan ilçe başkanı Aykan Dönmez; “Sizlerin talebi, il başkanımızın takdiri ve genel başkanımızın da onayı ile ilçe başkanı oldum. Hepiniz teşkilatımızın daha ileriye gitmesi için elinizden geleni yaptınız ve yapmaya da devam ediyorsunuz, böyle bir teşkilata sahip olduğum için ne kadar şükür etsem az gelir. Hiç unutmamak gerektir ki; bizler kale bekçisi değil, türbe bekçisi gibi davranmak zorundayız. Kapımız da yüreğimiz de herkese açık olmalıdır. Başarının altın kuralı budur. Refah Partisi artık bir alternatifdir, bunu gören mevcut yerel siyasi aktörler, önemlerini almaya başladılar.” Şeklinde konuştu. İKTİDARA YÜRÜYORUZ İl teşkilat başkanı Cevdet Çepil kendisi ve Kocaeli siyaseti ile ilgili birikimlerini paylaştıktan sonra, “İl Başkanımız Mehmet Aras milli görüş üniversitesinin, bir fakültesidir, bizlerde bu okulun talebeleriyiz ne mutlu bize” şeklinde konuştuktan sonra Çayırova teşkilatına teşekkürlerini sundu.  Son olarak söz alan İl başkanı Mehmet Aras ise, “Bu dönem benim için siyasi birikimimi aktarıp, siz gençlere ön açma dönemim olacaktır. Bizden öncekilerin çalışmaları bizleri vekil yaptı, belediye başkanı yaptı. Bizlerin çalışmaları da sizleri bu makamlara getirecektir. Çayırova bizim gözbebeğimizdir. Sizleri tebrik ediyorum. Altmış yılını siyasete vermiş birisi olarak söylüyorum ki; bu yürüyüş iktidar yürüyüşüdür.” Diye konuştu. Aras, İlçe başkanı Aykan Dönmez’e çalışmalarından ötürü plaket takdim etti.
Yeniden Refah Partisi Çayırova teşkilatı, ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Çayırova teşkilatı, ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Coşkulu bir atmosferde yoğun bir katılım ile icra edilen toplantıya il başkanı Mehmet Aras’ da katıldı. Divan toplantısında sırası ile söz alan Çayırova ilçe Birim başkanları raporlarını divana sundular. Birim başkanlarının raporlarından anlaşıldığı üzere; partinin mahallelerdeki teşkilatlanmasında sona gelinmek üzere. Toplantıda söz alan ilçe başkanı Aykan Dönmez; “Sizlerin talebi, il başkanımızın takdiri ve genel başkanımızın da onayı ile ilçe başkanı oldum. Hepiniz teşkilatımızın daha ileriye gitmesi için elinizden geleni yaptınız ve yapmaya da devam ediyorsunuz, böyle bir teşkilata sahip olduğum için ne kadar şükür etsem az gelir.

Hiç unutmamak gerektir ki; bizler kale bekçisi değil, türbe bekçisi gibi davranmak zorundayız. Kapımız da yüreğimiz de herkese açık olmalıdır. Başarının altın kuralı budur. Refah Partisi artık bir alternatifdir, bunu gören mevcut yerel siyasi aktörler, önemlerini almaya başladılar.” Şeklinde konuştu.

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

İl teşkilat başkanı Cevdet Çepil kendisi ve Kocaeli siyaseti ile ilgili birikimlerini paylaştıktan sonra, “İl Başkanımız Mehmet Aras milli görüş üniversitesinin, bir fakültesidir, bizlerde bu okulun talebeleriyiz ne mutlu bize” şeklinde konuştuktan sonra Çayırova teşkilatına teşekkürlerini sundu.  Son olarak söz alan İl başkanı Mehmet Aras ise, “Bu dönem benim için siyasi birikimimi aktarıp, siz gençlere ön açma dönemim olacaktır. Bizden öncekilerin çalışmaları bizleri vekil yaptı, belediye başkanı yaptı. Bizlerin çalışmaları da sizleri bu makamlara getirecektir. Çayırova bizim gözbebeğimizdir. Sizleri tebrik ediyorum. Altmış yılını siyasete vermiş birisi olarak söylüyorum ki; bu yürüyüş iktidar yürüyüşüdür.” Diye konuştu. Aras, İlçe başkanı Aykan Dönmez’e çalışmalarından ötürü plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.