ARDAFED GEBZE’DE ARDAHANLILARLA BİR ARAYA GELECEK

Gebze 04.01.2017 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ARDAFED GEBZE’DE ARDAHANLILARLA BİR ARAYA GELECEK

Ülke genelinde ‘Güçlü Bir Ardahan Lobisi’ oluşturma çabası içinde olan ve bu yönde çalışmalarına aralıksız devam eden Ardahan Dernekler Federasyonu 2017 yılının ilk toplantısını Gebze’de gerçekleştirecek. Başta, İstanbul’un 39 İlçesinde olmak üzere yurt genelinde Ardahanlıların güçlü bir lobi çatısı altında örgütlenme çalışmalarına devam eden bugüne kadar önemli toplantı ve görüşmelerde bulunan ARDAFED bu kez birçok Ardahanlının yaşadığı Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde bulunan Ardahanlılar ile bir araya gelecek. 8 Ocak 2017 Pazar Günü, Saat 10.00 Holiday Hotel’de kahvaltılı bir toplantıda bir araya gelecek olan Ardahanlılar İstanbul, Ankara ve İzmir’de olduğu gibi Kocaeli’nde de bir arada olduklarını bir kez daha kamuoyuna deklere edecekler. HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ ARDAFED Genel Başkanı Fakir Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklama da “Güçlü Bir Ardahan Lobisi' oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ardahan  Dernekler Federasyonu tarafından  düzenlenecek olan "ARDAFED Gebze-Darıca-Dilovası Kahvaltılı Toplantısı" hazırlıkları tamamladık. 08 Ocak 2017 Pazar günü Gebze Holiday Hotel’de gerçekleşecek olan kahvaltı programımıza hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Ülke genelinde ‘Güçlü Bir Ardahan Lobisi’ oluşturma çabası içinde olan ve bu yönde çalışmalarına aralıksız devam eden Ardahan Dernekler Federasyonu 2017 yılının ilk toplantısını Gebze’de gerçekleştirecek.

Başta, İstanbul’un 39 İlçesinde olmak üzere yurt genelinde Ardahanlıların güçlü bir lobi çatısı altında örgütlenme çalışmalarına devam eden bugüne kadar önemli toplantı ve görüşmelerde bulunan ARDAFED bu kez birçok Ardahanlının yaşadığı Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde bulunan Ardahanlılar ile bir araya gelecek. 8 Ocak 2017 Pazar Günü, Saat 10.00 Holiday Hotel’de kahvaltılı bir toplantıda bir araya gelecek olan Ardahanlılar İstanbul, Ankara ve İzmir’de olduğu gibi Kocaeli’nde de bir arada olduklarını bir kez daha kamuoyuna deklere edecekler.

HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

ARDAFED Genel Başkanı Fakir Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklama da “Güçlü Bir Ardahan Lobisi' oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ardahan  Dernekler Federasyonu tarafından  düzenlenecek olan "ARDAFED Gebze-Darıca-Dilovası Kahvaltılı Toplantısı" hazırlıkları tamamladık. 08 Ocak 2017 Pazar günü Gebze Holiday Hotel’de gerçekleşecek olan kahvaltı programımıza hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.