ARİF GÜLEN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Gebze 10.04.2017 - 20:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ARİF GÜLEN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bölgemizin öönde gelen işadamlarından, son yerel seçimlerin belediye başkan adayı, Milliyetçi Hareket Partisinin önemli isimi Arif Gülen, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına ilişkin sosyal medya kişisel sayfasından açıklama yaptı.

 KARARINI AÇIKLADI İş, siyaset ve spor dünyasında yer alarak bölgemizde geniş bir kitlenin saygı ve sevgisini kazanan Arif Gülen referandumda kullanacağı oyun tercihini yaptığını belirtti ve kararını paylaştı. Gülen açıklamasında, “Değerli dostlarım,arkadaşlarım,akraba ve öz kardeş kadar yakınım dünyanın en büyük ailesi Ülküdaşlarım; 16 Nisan 2016 Pazar gùnù ben referandumda  "EVET"diyeceğim. Ülkemiz ve mensubu Necip Millettimiz 15 Temmuzda ciddi bir sınav vermìştìr. Bu sìnavì verenlerin ve o gece DEVLET' i taniyanlarin başındada sayın Cumhurbaşkanı gelmektedir.MHP kurumsal siyaset ve politikasìndan ödűn vermemiştir.Bilakis sayın Cumhurbaşkanı ve AKP politikasini MHP nin cizgisine çekmiş ve bizim söylemlerimizi benimsemislerdir.OHAL,HDP'lilerin gòzaltı ve tutuklanmaları,SürdürülenTeròr politikasinin tamamì vb... Milli şuur ve şuheda adeta MHP nin gòzetimine ve eminellerine bırakilmistir.”sözlerine yer verdi.  HERKESİ EVET’E ÇAĞIRDI Arif Gülen kendisinin aldığı Evet kararının yanısıra ülküdaşlarının, dostlarının ve yakınlarınında Evet demesi yönünde tercih yapmasını istediğini belirtti. Gülen bu yönde çağrısında, “ Bizim ne Derdimiz nede sevdamız Recep Tayyip Erdoğan değildir ve olmayacaktır. Bizim birtek Derdimiz ve Sevdamìz vardìr Oda VATAN dır bu da ilelebet bòyle kalacaktır.  Hayìr diyecek olan Dostlarım ve Űlkűdaşlarım, Bizim dostluğumuz ve Ülkuculuğümüzün dozu yada ölçusu elbetteki bu referandum deģildir. Ben isterimki EVET deyin . Ama Hayır diyeceklerede saygım sonsuzdur.zaten demokrasi dedigimizde tamda bu değilmidir. Lidere sadakatla yetistik. Buna raģmen yeri geldi elbetteki eleştirdik.Lakin Haddimizi aşmadan yapıcı ve edeple... Ülkem,Bayrağım ve Milli Değerlerim icin "EVET"  Diyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!!! “dedi.
Bölgemizin öönde gelen işadamlarından, son yerel seçimlerin belediye başkan adayı, Milliyetçi Hareket Partisinin önemli isimi Arif Gülen, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına ilişkin sosyal medya kişisel sayfasından açıklama yaptı.

 KARARINI AÇIKLADI

İş, siyaset ve spor dünyasında yer alarak bölgemizde geniş bir kitlenin saygı ve sevgisini kazanan Arif Gülen referandumda kullanacağı oyun tercihini yaptığını belirtti ve kararını paylaştı. Gülen açıklamasında, “Değerli dostlarım,arkadaşlarım,akraba ve öz kardeş kadar yakınım dünyanın en büyük ailesi Ülküdaşlarım; 16 Nisan 2016 Pazar gùnù ben referandumda  "EVET"diyeceğim.
Ülkemiz ve mensubu Necip Millettimiz 15 Temmuzda ciddi bir sınav vermìştìr. Bu sìnavì verenlerin ve o gece DEVLET' i taniyanlarin başındada sayın Cumhurbaşkanı gelmektedir.MHP kurumsal siyaset ve politikasìndan ödűn vermemiştir.Bilakis sayın Cumhurbaşkanı ve AKP politikasini MHP nin cizgisine çekmiş ve bizim söylemlerimizi benimsemislerdir.OHAL,HDP'lilerin gòzaltı ve tutuklanmaları,SürdürülenTeròr politikasinin tamamì vb... Milli şuur ve şuheda adeta MHP nin gòzetimine ve eminellerine bırakilmistir.”sözlerine yer verdi.

 HERKESİ EVET’E ÇAĞIRDI

Arif Gülen kendisinin aldığı Evet kararının yanısıra ülküdaşlarının, dostlarının ve yakınlarınında Evet demesi yönünde tercih yapmasını istediğini belirtti. Gülen bu yönde çağrısında, “ Bizim ne Derdimiz nede sevdamız Recep Tayyip Erdoğan değildir ve olmayacaktır. Bizim birtek Derdimiz ve Sevdamìz vardìr Oda VATAN dır bu da ilelebet bòyle kalacaktır.  Hayìr diyecek olan Dostlarım ve Űlkűdaşlarım, Bizim dostluğumuz ve Ülkuculuğümüzün dozu yada ölçusu elbetteki bu referandum deģildir. Ben isterimki EVET deyin . Ama Hayır diyeceklerede saygım sonsuzdur.zaten demokrasi dedigimizde tamda bu değilmidir. Lidere sadakatla yetistik. Buna raģmen yeri geldi elbetteki eleştirdik.Lakin Haddimizi aşmadan yapıcı ve edeple... Ülkem,Bayrağım ve Milli Değerlerim icin "EVET"  Diyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!!! “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.