Arsızlığın Bu Kadarı!

Gebze 27.01.2015 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Arsızlığın Bu Kadarı!

GYTE Kampüsü, GEPOSB’daki bir fabrika ile bir işyerindeki hırsızlık olayıyla ilgili 3 kişi göz altına alındı. Hırsızlık şüphelilerinin İstanbul'da ikamet ettiği belirlendi

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde bulunan Gebze İleri teknoloji Üniversitesi (GYTE) kampüsünden çalınan 50 adet demirin faillerini arayan polis bir suç şebekesini çökertti.  Edinilen bilgilere göre; bir süre öncesi GYTE kampüsünden 50 adet demir direk çalındı. Üniversitenin içindeki ve dışındaki güvenlik kameralarını inceleyen polis hırsızlık esnasında kullanılan aracın plakasını ve hırsızların eşkallerini belirledi.  Eşkalleri inceleyen polis , söz konusu hırsızlık olayının faili olarak Y.E (24) E.Ş (20) ve E.E (17) olduğunu belirledi. Şüphelilerin Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan (GEPOSB) bir fabrikadan  çalınan 200 kg’luk hammadde ile Kocaeli’nin Gebze İlçesi Beylikbağı mahallesindeki  bir işyerinden çalınan 13 bin TL’lik araç lastiği hırsızlığıyla da ilgisi olduğu tespit edildi.   İSTANBUL’DAN GETİRİLDİLER Şüphelilerin İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yaşadığını tespit eden Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri operasyon düğmesine bastı. Polis 3 zanlıyı trafikte seyir halindeyken yakaladı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği’ne yakalandıkları araçla getirilen 3 kişinin ifadesi alındı. Şüphelilerin Emniyet’teki ifadesinde suçlamaları red ettiği öğrenildi. Öte yandan şüphelilerin kullandıkları “Cady” marka araç ise Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Otoparkı’na çekildi. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. ŞÜPHELİ YAKINLARI BASINA SALDIRDI Öte yandan zanlıların adli mercilere sevk edilmesi esnasında basın mensuplarının görüntü alınması şüpheli yakınları tarafından engellenmeye çalışıldı. Bir kadın “Siz bunları değil, polisi çekin. Benim oğlum suçsuz” diye bağırdı. Öte yandan bir başka şüpheli yakını ise “Bırak bırak çeksinler, ben onları bulurum” sözleriyle tehdit etti.   KAYNAK:gebzehaberci.com
GYTE Kampüsü, GEPOSB’daki bir fabrika ile bir işyerindeki hırsızlık olayıyla ilgili 3 kişi göz altına alındı. Hırsızlık şüphelilerinin İstanbul'da ikamet ettiği belirlendi

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde bulunan Gebze İleri teknoloji Üniversitesi (GYTE) kampüsünden çalınan 50 adet demirin faillerini arayan polis bir suç şebekesini çökertti.  Edinilen bilgilere göre; bir süre öncesi GYTE kampüsünden 50 adet demir direk çalındı. Üniversitenin içindeki ve dışındaki güvenlik kameralarını inceleyen polis hırsızlık esnasında kullanılan aracın plakasını ve hırsızların eşkallerini belirledi.  Eşkalleri inceleyen polis , söz konusu hırsızlık olayının faili olarak Y.E (24) E.Ş (20) ve E.E (17) olduğunu belirledi. Şüphelilerin Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan (GEPOSB) bir fabrikadan  çalınan 200 kg’luk hammadde ile Kocaeli’nin Gebze İlçesi Beylikbağı mahallesindeki  bir işyerinden çalınan 13 bin TL’lik araç lastiği hırsızlığıyla da ilgisi olduğu tespit edildi.

 

İSTANBUL’DAN GETİRİLDİLER

Şüphelilerin İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yaşadığını tespit eden Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri operasyon düğmesine bastı. Polis 3 zanlıyı trafikte seyir halindeyken yakaladı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği’ne yakalandıkları araçla getirilen 3 kişinin ifadesi alındı. Şüphelilerin Emniyet’teki ifadesinde suçlamaları red ettiği öğrenildi. Öte yandan şüphelilerin kullandıkları “Cady” marka araç ise Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Otoparkı’na çekildi. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

ŞÜPHELİ YAKINLARI BASINA SALDIRDI

Öte yandan zanlıların adli mercilere sevk edilmesi esnasında basın mensuplarının görüntü alınması şüpheli yakınları tarafından engellenmeye çalışıldı. Bir kadın “Siz bunları değil, polisi çekin. Benim oğlum suçsuz” diye bağırdı. Öte yandan bir başka şüpheli yakını ise “Bırak bırak çeksinler, ben onları bulurum” sözleriyle tehdit etti.

 

KAYNAK:gebzehaberci.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.