Artık Dilenmiyorlar!

Darıca 24.09.2018 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Artık Dilenmiyorlar!

Darıca ve Çayırova’da bulunan bazı Suriyelilerin dilencilik yaptığı yönündeki iddiaları değerlendiren Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konuyu sıkı takibe aldı. Daha önce bazı basın yayın organlarında kente bulunan Suriyelilerden bazılarının trafikte ve kavşaklarda dilencilik yaptığı ve bölge halkının bu durumdan rahatsız olduğu yönünde haberler yayınlanmıştı. Emniyet Müdürlüğüne bağlı bazı ekipler, yaptığı açıklamada Suriyelilerin dilencilik yapmasına yönelik yoğun bir çalışma yaptıklarını belirterek şu anda konunun yok denecek kadar azaldığını ifade etti. Darıca’da bulunan bazı Suriyelilerin dilencilik yapmasının halk üzerinde rahatsızlık oluşturduğunu kaydeden polis ekipleri, bu konu üzerinde ciddi bir şekilde durduklarını ve birçok dilenciyi toplayıp gerekli yerlere ulaştırdıklarını kaydetti. SURİYELİ DİLENCİLERE KARŞI SIKI TAKİP Suriyeli dilencilere karşı ciddi çalışma yürüttüklerini söyleyen ekipler  konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Bir de Suriyelilerin dilenme konusu var, bu konu üzerine de çok ciddi duruyoruz. Bu da vatandaşımızı rahatsız ediyor, kötü bir görüntü veriyor.  Onlarla ilgili olarak da sürekli ekiplerimiz özellikle kavşaklarda uygulama yapmaktalar. Şimdi azaldı fakat 2-3 ay, haftalık 20-25 tane Suriyeli dilenci toplayarak ilgili yerlere ulaştırdık. Şu anda o konu da yok denecek seviyede.” Dedi. Bölgemizde yaşayan Suriyelilerin artık ticaret yaptığı ve değişik iş kollarında çalıştıkları da tespit edildi. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca ve Çayırova’da bulunan bazı Suriyelilerin dilencilik yaptığı yönündeki iddiaları değerlendiren Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konuyu sıkı takibe aldı. Daha önce bazı basın yayın organlarında kente bulunan Suriyelilerden bazılarının trafikte ve kavşaklarda dilencilik yaptığı ve bölge halkının bu durumdan rahatsız olduğu yönünde haberler yayınlanmıştı. Emniyet Müdürlüğüne bağlı bazı ekipler, yaptığı açıklamada Suriyelilerin dilencilik yapmasına yönelik yoğun bir çalışma yaptıklarını belirterek şu anda konunun yok denecek kadar azaldığını ifade etti. Darıca’da bulunan bazı Suriyelilerin dilencilik yapmasının halk üzerinde rahatsızlık oluşturduğunu kaydeden polis ekipleri, bu konu üzerinde ciddi bir şekilde durduklarını ve birçok dilenciyi toplayıp gerekli yerlere ulaştırdıklarını kaydetti.

SURİYELİ DİLENCİLERE KARŞI SIKI TAKİP

Suriyeli dilencilere karşı ciddi çalışma yürüttüklerini söyleyen ekipler  konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Bir de Suriyelilerin dilenme konusu var, bu konu üzerine de çok ciddi duruyoruz. Bu da vatandaşımızı rahatsız ediyor, kötü bir görüntü veriyor.  Onlarla ilgili olarak da sürekli ekiplerimiz özellikle kavşaklarda uygulama yapmaktalar. Şimdi azaldı fakat 2-3 ay, haftalık 20-25 tane Suriyeli dilenci toplayarak ilgili yerlere ulaştırdık. Şu anda o konu da yok denecek seviyede.” Dedi. Bölgemizde yaşayan Suriyelilerin artık ticaret yaptığı ve değişik iş kollarında çalıştıkları da tespit edildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.