‘’Artık şaşırmıyorum’’

Spor 02.12.2018 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Artık şaşırmıyorum’’

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, 1-0’lık Anadolu Selçukspor karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Rahat kazanabilecekleri bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Derelioğlu, maçın hakeminin karşılaşmanın sonucuna etki eden kritik hatalar yaptığını belirtti. OKTAY HOCA’DA PENALTI VURGUSU Maçın ilk saniyelerinde Görkem Güven’e yapılan hareketin net bir penaltı olduğunu belirten Oktay Hoca, ‘’Hakem o pozisyonda penaltımızı verse, maç çok farklı bir noktaya gidebilirdi. Ama görüyorum ki hakemler her hafta Darıca G.B’nin aleyhine çok rahat kararlar verebiliyorlar. Geçen hafta Ş.Urfa’da, bugün de kendi evimizde hakem mağduru olduk. Artık şaşırmıyorum. Sahipsiz bir kulübü doğramak çok da zor olmuyor’’diyerek imalı bir mesaj verdi.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, 1-0’lık Anadolu Selçukspor karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Rahat kazanabilecekleri bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Derelioğlu, maçın hakeminin karşılaşmanın sonucuna etki eden kritik hatalar yaptığını belirtti.

OKTAY HOCA’DA PENALTI VURGUSU

Maçın ilk saniyelerinde Görkem Güven’e yapılan hareketin net bir penaltı olduğunu belirten Oktay Hoca, ‘’Hakem o pozisyonda penaltımızı verse, maç çok farklı bir noktaya gidebilirdi. Ama görüyorum ki hakemler her hafta Darıca G.B’nin aleyhine çok rahat kararlar verebiliyorlar. Geçen hafta Ş.Urfa’da, bugün de kendi evimizde hakem mağduru olduk. Artık şaşırmıyorum. Sahipsiz bir kulübü doğramak çok da zor olmuyor’’diyerek imalı bir mesaj verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.