Arzulu Menekşe alkışlandı 1-1

Spor 13.08.2018 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Arzulu Menekşe alkışlandı 1-1

GEBZESPOR RAKİBİ KARŞISINDA PES ETMEYEN GÖRÜNTÜSÜYLE ALKIŞ TOPLADI

Afyon’da yoğun ve yorucu bir kamp süreci geçiren 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye Görkem, Ferhat, İslam, Sırat, Abdülsamet, Yusuf, Serkan, Kemal, Oktay, Oğuz, Ziya ilk 11’yle başlayan Mor Menekşeler ilk yarıda Kemal ve Oğuz’la gole yaklaştı. Mücadelenin 30.dakikasında 1-0 geriye düşen Menekşe, ikinci yarıdaki temposu ve maçı çevirme arzusuyla ayakta alkışlandı. SAĞLI SOLLU ATAKLAR İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte diri rakibini kendi yarı sahasına hapseden Özgür Vurur’un öğrencileri, sağlı sollu ataklarla rakip savunmayı aşmak için her yolu denedi. Dakikalar 70’i gösterdiğinde Oğuz Başaran’ın akıl dolu vücut asistiyle topla buluşan Emre Fırtına yerden uzak köşeye düzgün vuruşuyla skora denge getirdi. 1-1’den sonra her iki takım da gol arayışlarını gitse de kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.
GEBZESPOR RAKİBİ KARŞISINDA PES ETMEYEN GÖRÜNTÜSÜYLE ALKIŞ TOPLADI

Afyon’da yoğun ve yorucu bir kamp süreci geçiren 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye Görkem, Ferhat, İslam, Sırat, Abdülsamet, Yusuf, Serkan, Kemal, Oktay, Oğuz, Ziya ilk 11’yle başlayan Mor Menekşeler ilk yarıda Kemal ve Oğuz’la gole yaklaştı. Mücadelenin 30.dakikasında 1-0 geriye düşen Menekşe, ikinci yarıdaki temposu ve maçı çevirme arzusuyla ayakta alkışlandı.

SAĞLI SOLLU ATAKLAR

İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte diri rakibini kendi yarı sahasına hapseden Özgür Vurur’un öğrencileri, sağlı sollu ataklarla rakip savunmayı aşmak için her yolu denedi. Dakikalar 70’i gösterdiğinde Oğuz Başaran’ın akıl dolu vücut asistiyle topla buluşan Emre Fırtına yerden uzak köşeye düzgün vuruşuyla skora denge getirdi. 1-1’den sonra her iki takım da gol arayışlarını gitse de kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.