Atatürk Dilovası’nda törenlerle anıldı.

Dilovası 10.11.2015 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Atatürk Dilovası’nda törenlerle anıldı.

Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının yıldönümünde, Dilovası’nda yapılan törenlerle anıldı.

İlk anma töreni Belediye önündeki alanda yapıldı. Belediye önündeki Atatürk heykeline ilçe protokolünün çelenk sunmasıyla başlayan törene Kocaeli Vali Yardımcısı Doc. Dr. Adnan Çimen, Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,  siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığının çelenklerinin sunulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat ettiği saat olan 09.05’de çalan siren sesiyle başlayan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programları, vefatının yıldönümünde Dilovası Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir dizi etkinlikle sürdü. Fotoğraf sergisinin de yapıldığı anma programında öğrencilerin okuduğu şiir, Atatürk’ün hayatındaki başarılarıyla  ilgili yapılan sunum ve 10 Kasım dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere verilen ödüllerle program son buldu.
Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının yıldönümünde, Dilovası’nda yapılan törenlerle anıldı.

İlk anma töreni Belediye önündeki alanda yapıldı. Belediye önündeki Atatürk heykeline ilçe protokolünün çelenk sunmasıyla başlayan törene Kocaeli Vali Yardımcısı Doc. Dr. Adnan Çimen, Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,  siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığının çelenklerinin sunulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat ettiği saat olan 09.05’de çalan siren sesiyle başlayan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programları, vefatının yıldönümünde Dilovası Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir dizi etkinlikle sürdü. Fotoğraf sergisinin de yapıldığı anma programında öğrencilerin okuduğu şiir, Atatürk’ün hayatındaki başarılarıyla  ilgili yapılan sunum ve 10 Kasım dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere verilen ödüllerle program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.