Ateş Cafe ve Restoran Açıldı

Çayırova 28.02.2016 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ateş Cafe ve Restoran Açıldı

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler'in sahipliğini yapacağı Ateş Cafe ve Restoran bugün görkemli bir şekilde açıldı.  Çayırova Namet fabrikasının karşısında bulunan Bp benzinlik içerisinde yer alan Ateş Cafe ve Restoran Çayırova'lılara farklı lezzetleri sunacak.  AÇILIŞA KATILIM YOĞUN Ak Parti Çayırova ilçe Gençlik kolları başkanı İbrahim Güler yeni bir iş yerini daha Çayırova'lıların hizmetine sundu. Açılışa Çayırova ve Ak partili protokol katılım sağladı. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Partili il ve ilçe yöneticileri Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Ak Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler'in sahipliğini yapacağı Ateş Cafe ve Restoran bugün görkemli bir şekilde açıldı. 

Çayırova Namet fabrikasının karşısında bulunan Bp benzinlik içerisinde yer alan Ateş Cafe ve Restoran Çayırova'lılara farklı lezzetleri sunacak. 

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN

Ak Parti Çayırova ilçe Gençlik kolları başkanı İbrahim Güler yeni bir iş yerini daha Çayırova'lıların hizmetine sundu. Açılışa Çayırova ve Ak partili protokol katılım sağladı. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Partili il ve ilçe yöneticileri Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.