AY ‘BALA’M 0-2

04.02.2018 - 18:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AY ‘BALA’M 0-2

65’TE OYUNA GİREN OKTAY BALA ATTIĞI 2 GOLLE MAÇIN ADAMI OLDU

Darıca Gençlerbirliği Başkent’ten lider döndü. Sarı yeşilli temsilcimiz zorlu Ankara Demirspor deplasmanında Oktay Bala ile liderliğe uçtu. 65’te oyuna giren genç oyuncu 70 ve 88’de attığı gollerle Darıca G.B’ye hayat verdi. 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 20.haftasında konuk olduğu Ankara Demirspor’u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. TCDD Ankara Demir Stadı’nda oynanan mücadeleye etkili başlayan Darıca G.B 4 ve 8.dakikalarda Alperen Doğan ile gole yaklaştı. 18.dakikada Ankara Demirsporlu Hakan Vapurluoğlu’nun orta şut karışımı vuruşu direkte patlarken, 42’de Furkan Işıkdemir altı pastan inanılmaz bir pozisyonu gol çeviremedi ve mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. ALPEREN RAKİP SAVUNMAYI YIPRATTI Mücadelenin ikinci yarısına oldukça etkili başlayan Darıca G.B, sahanın etkili isimlerinden Alperen ile önce 50’de ardından ise 52.dakikada çok net fırsatları cömertçe harcadı. 57’de yine Alperen’in getirdiği topta Bünyamin topu çerçeveye yerine kaleciye nişanladı. 65.dakikada oyuna giren Oktay Bala maçın kaderini değiştiren isim oldu. KADER ADAMI OKTAY BALA 70.dakikada Alperen’in asistinde boş kaleye topu gönderen Oktay, maçın gol kilidini açtı. Bu golden sonra ev sahibi ekibin yoğun baskısı karşısında iyi bir direnç gösteren Darıca G.B’de maçın adamı Oktay Bala, Alper’in pasında meşin yuvarlığı ağlara göndererek Darıca G.B’ye hem 3 puanı hem de liderliği getiren golü kaydetti: 0-2 KARAMAN VE KARABACAK YALNIZ BIRAKMADI Darıca G.B’yi zorlu Ankara Demirspor deplasmanında Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra, kulüp yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve 100’ü aşkın Çınaraltı taraftarı takip etti.
65’TE OYUNA GİREN OKTAY BALA ATTIĞI 2 GOLLE MAÇIN ADAMI OLDU

Darıca Gençlerbirliği Başkent’ten lider döndü. Sarı yeşilli temsilcimiz zorlu Ankara Demirspor deplasmanında Oktay Bala ile liderliğe uçtu. 65’te oyuna giren genç oyuncu 70 ve 88’de attığı gollerle Darıca G.B’ye hayat verdi.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 20.haftasında konuk olduğu Ankara Demirspor’u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. TCDD Ankara Demir Stadı’nda oynanan mücadeleye etkili başlayan Darıca G.B 4 ve 8.dakikalarda Alperen Doğan ile gole yaklaştı. 18.dakikada Ankara Demirsporlu Hakan Vapurluoğlu’nun orta şut karışımı vuruşu direkte patlarken, 42’de Furkan Işıkdemir altı pastan inanılmaz bir pozisyonu gol çeviremedi ve mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

ALPEREN RAKİP SAVUNMAYI YIPRATTI

Mücadelenin ikinci yarısına oldukça etkili başlayan Darıca G.B, sahanın etkili isimlerinden Alperen ile önce 50’de ardından ise 52.dakikada çok net fırsatları cömertçe harcadı. 57’de yine Alperen’in getirdiği topta Bünyamin topu çerçeveye yerine kaleciye nişanladı. 65.dakikada oyuna giren Oktay Bala maçın kaderini değiştiren isim oldu.

KADER ADAMI OKTAY BALA

70.dakikada Alperen’in asistinde boş kaleye topu gönderen Oktay, maçın gol kilidini açtı. Bu golden sonra ev sahibi ekibin yoğun baskısı karşısında iyi bir direnç gösteren Darıca G.B’de maçın adamı Oktay Bala, Alper’in pasında meşin yuvarlığı ağlara göndererek Darıca G.B’ye hem 3 puanı hem de liderliği getiren golü kaydetti: 0-2

KARAMAN VE KARABACAK YALNIZ BIRAKMADI

Darıca G.B’yi zorlu Ankara Demirspor deplasmanında Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra, kulüp yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve 100’ü aşkın Çınaraltı taraftarı takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.