‘’Ayak basmadık yer bırakmayacağız’’

Spor 09.01.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Ayak basmadık yer bırakmayacağız’’

‘’Ayak basmadık yer bırakmayacağız’’

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, Antalya kampında takıma gerekli olan yüklemeleri yaptıklarını ve ligin ikinci yarısında sahada ayak basmadık yer bırakmayacak bir takım izlettireceklerini söyledi. Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu kampın sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi. Hazırlık maçlarında tüm oyuncularına eşit süre vererek son durumlarını gören Balcıoğlu, bugün oynanacak olan Ankara Adliyespor karşılaşmasında ise ideale yakın bir ilk 11 sahaya sürecek. Hazırlık maçlarında skorun çok önemli olmadığını belirten Balcıoğlu, ‘’Adliyespor maçında sahaya süreceğimiz oyuncularımızın oyunda kalma sürelerini uzatacağız. Tek amacımız oyuncularımıza maç temposunu kazandırıp ikinci yarının ilk maçı olan E.Velimeşe maçı öncesinde gerekli kondisyonu yüklemek. Yapacağımız 2-3 transferle birlikte kadromuzu genişleterek ikinci yarıya hazır olacağız’’dedi.
‘’Ayak basmadık yer bırakmayacağız’’

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, Antalya kampında takıma gerekli olan yüklemeleri yaptıklarını ve ligin ikinci yarısında sahada ayak basmadık yer bırakmayacak bir takım izlettireceklerini söyledi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu kampın sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi. Hazırlık maçlarında tüm oyuncularına eşit süre vererek son durumlarını gören Balcıoğlu, bugün oynanacak olan Ankara Adliyespor karşılaşmasında ise ideale yakın bir ilk 11 sahaya sürecek. Hazırlık maçlarında skorun çok önemli olmadığını belirten Balcıoğlu, ‘’Adliyespor maçında sahaya süreceğimiz oyuncularımızın oyunda kalma sürelerini uzatacağız. Tek amacımız oyuncularımıza maç temposunu kazandırıp ikinci yarının ilk maçı olan E.Velimeşe maçı öncesinde gerekli kondisyonu yüklemek. Yapacağımız 2-3 transferle birlikte kadromuzu genişleterek ikinci yarıya hazır olacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.