AYDEMİR FENA PATLADI!

Dilovası 14.10.2016 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AYDEMİR FENA PATLADI!

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında medyaya yansıyan konulara CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir fena patladı. Kerem Aydemir sosyal medya hesabı olan Facebook'tan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte o paylaşım; Çok kıymetli Dilovası halkı yine seçim sinyali olsa gerek bugün AK Parti Dilovası İlçe teşkilatında yapılan basın açıklamalarında 2.5 yıllarının nasıl geçtiğini ne kadar hizmet yaptıklarını sadece basın önünde yapmaları beni hayrete düşürdü. Yine sömürme politikası maalesef, yine seçim vaadi. Kömürcüler OSB’yi kaldıracaklarını yerine konut yapacaklarını Çöp deponi alanını kaldıracaklarını ilçemizin çok hizmet aldığını beyan etmekle resmen burada yaşayan 46.000 nüfusun duygularıyla oynamaktalar. Daha dün 87 milyonluk bütçeyi oy çoğunluğuyla onaylattıklarından bilginiz var mı? Pekala ya hiç işe gelmeden maaş alanlara ne diyeceksiniz yada temizlik şirketine verdiğiniz 36.500.000 TL’lik temizlik işini ne aşama da ne şartlarla verdiğinizi de açıklasalar da kamuoyu bilgilense olmaz mıydı?” 

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında medyaya yansıyan konulara CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir fena patladı.

Kerem Aydemir sosyal medya hesabı olan Facebook'tan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte o paylaşım;

Çok kıymetli Dilovası halkı yine seçim sinyali olsa gerek bugün AK Parti Dilovası İlçe teşkilatında yapılan basın açıklamalarında 2.5 yıllarının nasıl geçtiğini ne kadar hizmet yaptıklarını sadece basın önünde yapmaları beni hayrete düşürdü. Yine sömürme politikası maalesef, yine seçim vaadi. Kömürcüler OSB’yi kaldıracaklarını yerine konut yapacaklarını Çöp deponi alanını kaldıracaklarını ilçemizin çok hizmet aldığını beyan etmekle resmen burada yaşayan 46.000 nüfusun duygularıyla oynamaktalar. Daha dün 87 milyonluk bütçeyi oy çoğunluğuyla onaylattıklarından bilginiz var mı? Pekala ya hiç işe gelmeden maaş alanlara ne diyeceksiniz yada temizlik şirketine verdiğiniz 36.500.000 TL’lik temizlik işini ne aşama da ne şartlarla verdiğinizi de açıklasalar da kamuoyu bilgilense olmaz mıydı?” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.