AYGÜN MAZBATASINI EKİBİ İLE ALDI!

Darıca 22.03.2017 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AYGÜN MAZBATASINI EKİBİ İLE ALDI!

MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın olağan ilçe kongresinde yeniden başkan seçilen Adem Emre Aygün mazbatasını aldı.

MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilmişti. 400 delegenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede delegeler 18 kişilik ilçe yönetimini ve 62 kişilik il delegesine oy verirken, Aygün tek aday olarak başkan seçilmişti. Kongre sonrası ilk icraat olarak ekibi ile birlikte Gebze Adliyesine giden Aygün burada mazbatasını aldı. DARICA İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Aygün, Bugün ekibimle birlikte mazbatamızı almaya geldik, çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Darıca için yapacağımız projeler konusunda ilçe yöneticilerle bir araya gelip bu projelerin ne olması gerektiğine karar vereceğiz” diyen Aygün, saha çalışmalarına da en kısa sürede başlayacaklarını söyledi.  
MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın olağan ilçe kongresinde yeniden başkan seçilen Adem Emre Aygün mazbatasını aldı.

MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilmişti. 400 delegenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede delegeler 18 kişilik ilçe yönetimini ve 62 kişilik il delegesine oy verirken, Aygün tek aday olarak başkan seçilmişti. Kongre sonrası ilk icraat olarak ekibi ile birlikte Gebze Adliyesine giden Aygün burada mazbatasını aldı.

DARICA İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Aygün, Bugün ekibimle birlikte mazbatamızı almaya geldik, çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Darıca için yapacağımız projeler konusunda ilçe yöneticilerle bir araya gelip bu projelerin ne olması gerektiğine karar vereceğiz” diyen Aygün, saha çalışmalarına da en kısa sürede başlayacaklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.