Azeri Sosyal Medya'dan Ayar verdi!

Darıca 25.02.2016 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Azeri Sosyal Medya'dan Ayar verdi!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkan Vekili iken değişime ilk imzayı veren isim olarak bilinen il yöneticisi Erkan Azeri, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta oldukça ağır bir paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkan Vekili iken değişime ilk imzayı veren isim olarak bilinen il yöneticisi Erkan Azeri, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta oldukça ağır bir paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Azeri’nin “Arkamdan atıp tutuyorsun, 6 yıl il başkanlığı yaptığın ilde 6 arkadaş bulamıyorsun, 600 delegenin reyine talip oluyorsun ama 26 rey bile alamıyorsun, sonra da siyasi figür gibi davranıyorsun. MHP ülkücülerin baba ocağıdır, senin gibi hasbelkader bir yerlerde olmadık, hadi bak işine. Ülküdaşlarımıza umut tacirliği yapma, sana burada da gülüyorlar” ve “Gerek 7 Haziran ,Gerekse 1 Kasım Genel Seçimlerinde Partisi için kılını kıpırdatmayan, Kişisel Komplekslerinden Arınmamış; Siyasi Kimliğini Anap'ta bulmuş ,Anap siyasetini MHP'ye taşımış zevatların oluşundan utanıyorum...! Çok Şükür ki ; Siyasi Umut Tacirliğinden Camiamız Haberdar da,Partililerimiz " Siyaset Yaptırmıyor "...! Sen 31 Yaşında Anap'ta koşarken, Ben 15 Yaşında Ülkü Ocaklarında afiş asıyordum...!” şeklindeki ifadeleri, kim için sarf ettiği anlaşılamadı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkan Vekili iken değişime ilk imzayı veren isim olarak bilinen il yöneticisi Erkan Azeri, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta oldukça ağır bir paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkan Vekili iken değişime ilk imzayı veren isim olarak bilinen il yöneticisi Erkan Azeri, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta oldukça ağır bir paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Azeri’nin “Arkamdan atıp tutuyorsun, 6 yıl il başkanlığı yaptığın ilde 6 arkadaş bulamıyorsun, 600 delegenin reyine talip oluyorsun ama 26 rey bile alamıyorsun, sonra da siyasi figür gibi davranıyorsun. MHP ülkücülerin baba ocağıdır, senin gibi hasbelkader bir yerlerde olmadık, hadi bak işine. Ülküdaşlarımıza umut tacirliği yapma, sana burada da gülüyorlar” ve “Gerek 7 Haziran ,Gerekse 1 Kasım Genel Seçimlerinde Partisi için kılını kıpırdatmayan, Kişisel Komplekslerinden Arınmamış; Siyasi Kimliğini Anap'ta bulmuş ,Anap siyasetini MHP'ye taşımış zevatların oluşundan utanıyorum...! Çok Şükür ki ; Siyasi Umut Tacirliğinden Camiamız Haberdar da,Partililerimiz " Siyaset Yaptırmıyor "...! Sen 31 Yaşında Anap'ta koşarken, Ben 15 Yaşında Ülkü Ocaklarında afiş asıyordum...!” şeklindeki ifadeleri, kim için sarf ettiği anlaşılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.