AZERİLERDEN KASKF'A ZİYARET!

Spor 03.05.2017 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AZERİLERDEN KASKF'A ZİYARET!

Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti. Derneğin organize ettiği, 6 Mayıs 2017 saat 14.00’da Körfez Şengüller Halı Saha’da gerçekleşecek olan 7-11 yaş arası futbol okulu kayıt seçmelerine Başkan Aydın ve yönetim kurulu üyelerini davet eden Dernek Başkanı Turgut Caferoğlu ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Başkan Aydın’a isminin yazılı olduğu forma, bayrak, rozet ve atkı hediye etti. Başkan Aydın dernek başkanı ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür etti. 

Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Derneğin organize ettiği, 6 Mayıs 2017 saat 14.00’da Körfez Şengüller Halı Saha’da gerçekleşecek olan 7-11 yaş arası futbol okulu kayıt seçmelerine Başkan Aydın ve yönetim kurulu üyelerini davet eden Dernek Başkanı Turgut Caferoğlu ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Başkan Aydın’a isminin yazılı olduğu forma, bayrak, rozet ve atkı hediye etti. Başkan Aydın dernek başkanı ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.