BIYIK MÜJDEYİ VERDİ!

Darıca 23.12.2016 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BIYIK MÜJDEYİ VERDİ!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’a ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da kısa bir süre sonra anjiyo ve kalp ameliyatlarının da yapılacağının müjdesini verirken Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’a ve hastane çalışanlarına da teşekkür etti. 115 DOKTOR, 260 HEMŞİRE, 43 EBE HİZMET VERİYOR Bıyık yaptığı açıklama da, “Farabi devlet hastanesi 115 doktor, 260 hemşire, 43 ebe günlük, 4500-5000 arası poliklinik hizmeti, günlük 1000-1500 arası acil servis hizmeti veriyor. Hastane de genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, nöroloji, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, kulak burun boğaz hastalıkları, gastroenteroloji, göğüs cerrahisi, kalp ve damar cerrahisi, göz hastalıkları, deri ve zührevi hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, ruh yanık ünitesi, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, laboratuar ve patoloji branşlarında hizmet veriliyor.” Dedi. BAKANLIK’TAN ONAY ALINDI Bıyık, uzun uğraşlar sonucunda bakanlık tarafından alınan onayla kısa bir süre sonra Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde anjiyo ve kalp ameliyatlarının yapılacağının da müjdesini verirken şunları söyledi; “Darıca Farabi Devlet Hastanesi Bakanlığın onayı ile en kısa zamanda anjiyo ve kalp ameliyatlarının yapılacağı ve halkımızın hizmetinde olan devletimizin güzide bir kurumudur. Ayrıca Hastanemizin poliklinik hizmeti veren birimlerinde Aralık 2015 yılından Kasım 2016’ya kadar olan süre de 1.262.346 kişi muayene olurken, 162.245 röntgen çektirdi.” Dedi. Bıyık açıklamasına şöyle devam etti; “Bölge halkına hizmet veren başhekiminden temizlik personeline kadar emek veren herkese teşekkür ediyorum” Dedi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’a ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da kısa bir süre sonra anjiyo ve kalp ameliyatlarının da yapılacağının müjdesini verirken Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’a ve hastane çalışanlarına da teşekkür etti.

115 DOKTOR, 260 HEMŞİRE, 43 EBE HİZMET VERİYOR

Bıyık yaptığı açıklama da, “Farabi devlet hastanesi 115 doktor, 260 hemşire, 43 ebe günlük, 4500-5000 arası poliklinik hizmeti, günlük 1000-1500 arası acil servis hizmeti veriyor. Hastane de genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, nöroloji, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, kulak burun boğaz hastalıkları, gastroenteroloji, göğüs cerrahisi, kalp ve damar cerrahisi, göz hastalıkları, deri ve zührevi hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, ruh yanık ünitesi, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, laboratuar ve patoloji branşlarında hizmet veriliyor.” Dedi.

BAKANLIK’TAN ONAY ALINDI

Bıyık, uzun uğraşlar sonucunda bakanlık tarafından alınan onayla kısa bir süre sonra Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde anjiyo ve kalp ameliyatlarının yapılacağının da müjdesini verirken şunları söyledi; “Darıca Farabi Devlet Hastanesi Bakanlığın onayı ile en kısa zamanda anjiyo ve kalp ameliyatlarının yapılacağı ve halkımızın hizmetinde olan devletimizin güzide bir kurumudur. Ayrıca Hastanemizin poliklinik hizmeti veren birimlerinde Aralık 2015 yılından Kasım 2016’ya kadar olan süre de 1.262.346 kişi muayene olurken, 162.245 röntgen çektirdi.” Dedi.

Bıyık açıklamasına şöyle devam etti; “Bölge halkına hizmet veren başhekiminden temizlik personeline kadar emek veren herkese teşekkür ediyorum” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.