Bahçeli, Kocaeli'de miting yapacak

Kocaeli 03.03.2017 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bahçeli, Kocaeli'de miting yapacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nisan ayında miting için Kocaeli'ye gelecek

İLK ETAPTA KOCAELİ YOK MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için miting programını hazırladı. Bahçeli’nin ilk etapta gezeceği şehirleri açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Elazığ, Bursa, Kayseri, Eskişehir, Sakarya, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya ve İstanbul’u duyurmuştu.   İLÇE KONGRELERİ BİTİNCE İlk etapta düzenlenecek mitingler arasında Kocaeli’nin yer almamasının MHP Kocaeli Teşkilatı’nın ilçe kongre takvimi nedeniyle olduğu öğrenildi. Bilindiği gibi Kocaeli teşkilatları 11-26 Mart tarihleri arasında ilçe kongrelerini tamamlayacak. Bu anlamda da MHP Lideri Devlet Bahçeli ilk etapta Kocaeli’ye yer vermedi. Bahçeli’nin Nisan ayının ilk haftasında ilimize geleceği de öğrenildi. İlerleyen günlerde miting tarihi ve yeri de belli olacak.   İZMİT'TE YAPILMASI BEKLENİYOR MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe kongrelerini ay sonuna kadar bitireceklerini belirterek, “İlçe kongreleri bittikten sonra Nisan ayının ilk haftasında genel başkanımızın mitingi olacak” dedi. MHP mitinginin İzmit’te gerçekleşmesi bekleniyor. Kaynak: Bahçeli, Kocaeli'de miting yapacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nisan ayında miting için Kocaeli'ye gelecek

İLK ETAPTA KOCAELİ YOK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için miting programını hazırladı. Bahçeli’nin ilk etapta gezeceği şehirleri açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Elazığ, Bursa, Kayseri, Eskişehir, Sakarya, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya ve İstanbul’u duyurmuştu.

 

İLÇE KONGRELERİ BİTİNCE

İlk etapta düzenlenecek mitingler arasında Kocaeli’nin yer almamasının MHP Kocaeli Teşkilatı’nın ilçe kongre takvimi nedeniyle olduğu öğrenildi. Bilindiği gibi Kocaeli teşkilatları 11-26 Mart tarihleri arasında ilçe kongrelerini tamamlayacak. Bu anlamda da MHP Lideri Devlet Bahçeli ilk etapta Kocaeli’ye yer vermedi. Bahçeli’nin Nisan ayının ilk haftasında ilimize geleceği de öğrenildi. İlerleyen günlerde miting tarihi ve yeri de belli olacak.

 

İZMİT'TE YAPILMASI BEKLENİYOR

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe kongrelerini ay sonuna kadar bitireceklerini belirterek, “İlçe kongreleri bittikten sonra Nisan ayının ilk haftasında genel başkanımızın mitingi olacak” dedi. MHP mitinginin İzmit’te gerçekleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Bahçeli, Kocaeli'de miting yapacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.