Bahçeşehir'li miniklerin yılsonu heyecanı!

Darıca 09.05.2018 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bahçeşehir'li miniklerin yılsonu heyecanı!

2017- 2018 eğitim öğretim yılında açılan Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü, bu sene “İLK"lerini yaşamanın heyecanını yaşıyor.

2017- 2018 eğitim öğretim yılında açılan Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü,  bu sene “İLK"lerini yaşamanın heyecanını yaşıyor. Okul idare ve öğretmenleri, her etkinliğe özen ve titizlikle hazırlanırken, öğrencilerin ve velilerin heyecanı ise görülmeye değer. Geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü miniklerinin hazırladığı sene sonu programı, yine ilk heyecanlardan biriydi. Okul müdürü sn Çiler Sevinç’in konuşmasıyla başlayan programda Sevinç,  “ Gençlere inanıyoruz, yarınlarımız onlara emanet “ diyerek sene sonu gösterisinin açılışını gerçekleştirdi. Anaokulu bünyesinde farklı yaş gruplarının hazırladığı program, okulun konferans salonunda, davetli velilerin kahkaha dolu ve duygusal anlarıyla taçlandı. Sene boyunca edindikleri kazanımları da, ailelerine sunma imkanı bulan minikler, alkışlarla heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşadı.
2017- 2018 eğitim öğretim yılında açılan Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü, bu sene “İLK"lerini yaşamanın heyecanını yaşıyor.

2017- 2018 eğitim öğretim yılında açılan Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü,  bu sene “İLK"lerini yaşamanın heyecanını yaşıyor. Okul idare ve öğretmenleri, her etkinliğe özen ve titizlikle hazırlanırken, öğrencilerin ve velilerin heyecanı ise görülmeye değer. Geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü miniklerinin hazırladığı sene sonu programı, yine ilk heyecanlardan biriydi.

Okul müdürü sn Çiler Sevinç’in konuşmasıyla başlayan programda Sevinç,  “ Gençlere inanıyoruz, yarınlarımız onlara emanet “ diyerek sene sonu gösterisinin açılışını gerçekleştirdi.

Anaokulu bünyesinde farklı yaş gruplarının hazırladığı program, okulun konferans salonunda, davetli velilerin kahkaha dolu ve duygusal anlarıyla taçlandı. Sene boyunca edindikleri kazanımları da, ailelerine sunma imkanı bulan minikler, alkışlarla heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.