GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bakan Akar’dan Yunanistan’a çağrı

Gündem 12.08.2020 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakan Akar’dan Yunanistan’a çağrı

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Akdeniz'de yaşanan gerilime ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Akar, "Türkiye Doğu Akdeniz'deki anlaşmazlığı diyalogla aşmak istiyor" dedi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Doğu Akdeniz'de Yunanistan ile yaşanan gerilim hakkında konuştu. Bakan Akar, Türkiye Doğu Akdeniz'de Yunanistan ile yaşadığı sorunu diyalogla çözmek istiyor. Sahada ve masada uluslararası hukuk ve iyi komşuluktan yanayız" dedi. Milli Savunma Bakanı Akar, Yunanistan ile yaşanan anlaşmazlığı diyalog yoluyla çözmek istediğini söyledi. Akar bölgedeki "haklarını ve çıkarlarını" savunacağını da sözlerine ekledi. Reuters'a konuşan Akar, "Tüm bunlara rağmen, sağduyunun hakim olacağına inanmak istiyoruz. Hem sahada hem de masada uluslararası hukuk, iyi komşuluk ve diyalogdan yanayız" dedi. Akar, "Uluslararası hukuka uygun barışçıl yollarla siyasi çözümlere ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Akar, Türkiye'nin kıyı sularında "haklarını, bağlarını ve çıkarlarını" savunmaya devam edeceğini söyledi. "Denizlerimizin mavi vatanımız olduğu bilinmeli. Her damla değerlidir" dedi.

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Akdeniz'de yaşanan gerilime ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Akar, "Türkiye Doğu Akdeniz'deki anlaşmazlığı diyalogla aşmak istiyor" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Doğu Akdeniz'de Yunanistan ile yaşanan gerilim hakkında konuştu.

Bakan Akar, Türkiye Doğu Akdeniz'de Yunanistan ile yaşadığı sorunu diyalogla çözmek istiyor. Sahada ve masada uluslararası hukuk ve iyi komşuluktan yanayız" dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar, Yunanistan ile yaşanan anlaşmazlığı diyalog yoluyla çözmek istediğini söyledi. Akar bölgedeki "haklarını ve çıkarlarını" savunacağını da sözlerine ekledi.

Reuters'a konuşan Akar, "Tüm bunlara rağmen, sağduyunun hakim olacağına inanmak istiyoruz. Hem sahada hem de masada uluslararası hukuk, iyi komşuluk ve diyalogdan yanayız" dedi. Akar, "Uluslararası hukuka uygun barışçıl yollarla siyasi çözümlere ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Akar, Türkiye'nin kıyı sularında "haklarını, bağlarını ve çıkarlarını" savunmaya devam edeceğini söyledi. "Denizlerimizin mavi vatanımız olduğu bilinmeli. Her damla değerlidir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.