Bakan işin suyunu çıkardı

10.02.2017 - 07:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan işin suyunu çıkardı

Spor Bakanı, Cumhurbaşkanıile el sıkışırken abartılı bir şekilde eğilince futbol takımı oyuncularının dalga konusu oldu.

Afrika Kupası'nda şampiyon olan Kamerunlu futbolcular, ülkenin  Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildikleri davette, ülkenin Spor Bakanı'nın  Cumhurbaşkanı'nın önünde eğilmesiyle dalga geçti. Kamerunlu futbolcular Aralık ayında  Cumhurbaşkanı Paul Biya'nın önünde abartılı bir şekilde eğilen spor bakanının adını taşıyan akıma katıldılar.   Spor Bakanı Pierre İsmael Bidoung Mpkatt'ın cumhurbaşkanıyla el sıkışırken abartılı şekilde eğilmesinden sonra, binlerce kişi kendi eğilme versiyonlarını sosyal medyada paylaştı. SPOR BAKANI'NDAN DAHA ÇOK EĞİLMEYİ BAŞARDILAR Ancak, cumhurbaşkanının kendisiyle bu anı yeniden yaratanlar ilk  Kamerun Milli Takımı futbolcuları oldu. Futbolcular, hem  Cumhurbaşkanı hem de eşi Chantal'ın önünde, Spor Bakanı'ndan daha çok eğilmeyi başardı. Başkan ve eşi futbolcuların hareketini gülümseyerek karşıladı. Kamerunlular Aralık ayından bu yana sosyal medyada eğilme fotoğraflarını paylaşıyor.
Spor Bakanı, Cumhurbaşkanıile el sıkışırken abartılı bir şekilde eğilince futbol takımı oyuncularının dalga konusu oldu.

Afrika Kupası'nda şampiyon olan Kamerunlu futbolcular, ülkenin  Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildikleri davette, ülkenin Spor Bakanı'nın  Cumhurbaşkanı'nın önünde eğilmesiyle dalga geçti.

Kamerunlu futbolcular Aralık ayında  Cumhurbaşkanı Paul Biya'nın önünde abartılı bir şekilde eğilen spor bakanının adını taşıyan akıma katıldılar.

 

Spor Bakanı Pierre İsmael Bidoung Mpkatt'ın cumhurbaşkanıyla el sıkışırken abartılı şekilde eğilmesinden sonra, binlerce kişi kendi eğilme versiyonlarını sosyal medyada paylaştı.

SPOR BAKANI'NDAN DAHA ÇOK EĞİLMEYİ BAŞARDILAR

Ancak, cumhurbaşkanının kendisiyle bu anı yeniden yaratanlar ilk  Kamerun Milli Takımı futbolcuları oldu. Futbolcular, hem  Cumhurbaşkanı hem de eşi Chantal'ın önünde, Spor Bakanı'ndan daha çok eğilmeyi başardı.

Başkan ve eşi futbolcuların hareketini gülümseyerek karşıladı. Kamerunlular Aralık ayından bu yana sosyal medyada eğilme fotoğraflarını paylaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.