Bakan Koca’ya Kocaeli’yi anlattı

Siyaset 19.06.2020 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakan Koca’ya Kocaeli’yi anlattı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşerek Kocaeli’deki sağlık yatırımlarını konuştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşerek Kocaeli’deki sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacını anlattı. Zeybek sosyal medya hesabı üzerinden de bir paylaşımda bulunarak, “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca ile Kocaeli’mizdeki sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacı ile ilgili istişarelerde bulunduk. Covid-19 ile mücadelede üstün gayretlerinden ötürü bakanımıza ve şahsında bütün sağlık çalışanlarına tebriklerimizi bildirdik.” notunu düştü.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşerek Kocaeli’deki sağlık yatırımlarını konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşerek Kocaeli’deki sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacını anlattı. Zeybek sosyal medya hesabı üzerinden de bir paylaşımda bulunarak, “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca ile Kocaeli’mizdeki sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacı ile ilgili istişarelerde bulunduk. Covid-19 ile mücadelede üstün gayretlerinden ötürü bakanımıza ve şahsında bütün sağlık çalışanlarına tebriklerimizi bildirdik.” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.