Bal Ligi'nin kendisi virüslü!

Spor 15.05.2020 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bal Ligi'nin kendisi virüslü!

ABBAS SIR YAZDI!

Kaç gündür yazıyoruz, söylüyoruz, konuşuyoruz. İlgililerle konuşuyoruz, kendi ASKF başkanımızla konuşuyoruz. Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki kulüp başkanları ile ve ASKF başkanları ile konuşuyoruz. Konuştuğumuz, dertleştiğimiz herkesteki ortak kanı Bal Ligi 100 oynatılmalı ama federasyondaki yetkililer kulaklarını tıkamış duymazdan geliyorlar. Şu anda Süper Lig'de 1. Lig de bazı takımlar coronavirüs testi yaptırdı. Görünen o ki hemen hemen her takımda bu illet hastalık çıkıyor. Alt liglerde ve Sancaktepe ile Gölcük gibi bazı takımlarda da bu hastalık tespit edildi. Kanaatim o’dur ki bal Ligi'nde 155 takımın oyuncularına, yöneticilerine ve çalışanlarına bu test yapıldığında en az 500 kişide virüs tespit edilecek. O zaman bu kaoslu ve stresli ortamdan nasıl kurtulacağız. Hiç bu kadar zor olmamalı Sporcuları, antrenörleri, yöneticileri dinleyip ona göre karar verilmeli. Toplum ne istiyorsa o olmalı. “Biz yaptık oldu” (!)  demekle Bu işler olmuyor. Lütfen bu konuyu tekrar gözden geçirin.
ABBAS SIR YAZDI!

Kaç gündür yazıyoruz, söylüyoruz, konuşuyoruz. İlgililerle konuşuyoruz, kendi ASKF başkanımızla konuşuyoruz. Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki kulüp başkanları ile ve ASKF başkanları ile konuşuyoruz.

Konuştuğumuz, dertleştiğimiz herkesteki ortak kanı Bal Ligi 100 oynatılmalı ama federasyondaki yetkililer kulaklarını tıkamış duymazdan geliyorlar.

Şu anda Süper Lig'de 1. Lig de bazı takımlar coronavirüs testi yaptırdı. Görünen o ki hemen hemen her takımda bu illet hastalık çıkıyor.

Alt liglerde ve Sancaktepe ile Gölcük gibi bazı takımlarda da bu hastalık tespit edildi. Kanaatim o’dur ki bal Ligi'nde 155 takımın oyuncularına, yöneticilerine ve çalışanlarına bu test yapıldığında en az 500 kişide virüs tespit edilecek.

O zaman bu kaoslu ve stresli ortamdan nasıl kurtulacağız.

Hiç bu kadar zor olmamalı

Sporcuları, antrenörleri, yöneticileri dinleyip ona göre karar verilmeli. Toplum ne istiyorsa o olmalı. “Biz yaptık oldu” (!)  demekle Bu işler olmuyor. Lütfen bu konuyu tekrar gözden geçirin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.