Bana da sürpriz oldu

Kocaeli 12.04.2016 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bana da sürpriz oldu

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, teşkilatla tanıştığı toplantıda başkan olarak atanmasının kendisine de sürpriz olduğunu söyledi

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, teşkilatla tanıştığı toplantıda başkan olarak atanmasının kendisine de sürpriz olduğunu söyledi   Uzun bir bekleyişin ardından AK Parti’de İl Kadın Kolları Başkanı belli oldu. Genel merkez tarafından AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına Serpil Yılmaz’ın atandığı duyuruldu. Aynı günün akşamı il binasında gerçekleştirilen program ile Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan tarafından teşkilata tanıtıldı. Düzenlenen programa il yöneticileri ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve partililer katıldı. DEDİKODU KAVGA OLMADI AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Yaklaşık iki ay önce başkanımız Emine Zeybek, ailevi sebeplerden dolayı görevinden feragat etmişti. Bu noktada biz de üzerimize düşeni yaptık. Genel merkez kadın kollarımızda müzakere ve mülakatlarda bulundular. Süreç anlamında da gecikir bir süreç yaşadık. Fakat bu süreçte yine il kadın kolları teşkilatımız en ufak bir sıkıntı olmadan çalışmalarını sürdürdü. Hiçbir dedikodu, kavga yaşanmadı. Süreç sonunda Şükran Özdemir, Emine Okanalp ve Serpil Yılmaz genel merkeze mülakata çağırıldı. Genel merkezimiz Serpil Yılmaz’ı başkan olarak belirledi. Hayırlı olsun, mübarek olsun” ifadelerini kullandı. Ceyhan konuşmasının ardından Serpil Yılmaz’a yetki belgesini teslim etti. PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Yetki belgesini aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “Böyle bir göreve layık görüldüğüm için çok mutluyum. Benim için de sürpriz oldu. Rabbim mahcup etmesin. AK Parti kurulduğundan beri farklı kademelerinde görev aldım. En iyi şekilde partimiz için çalışacağız. Kadınlarımızın gücünü her yerde göstermek için çabalayacağız. Partimiz için hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, teşkilatla tanıştığı toplantıda başkan olarak atanmasının kendisine de sürpriz olduğunu söyledi

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, teşkilatla tanıştığı toplantıda başkan olarak atanmasının kendisine de sürpriz olduğunu söyledi

 

Uzun bir bekleyişin ardından AK Parti’de İl Kadın Kolları Başkanı belli oldu. Genel merkez tarafından AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına Serpil Yılmaz’ın atandığı duyuruldu. Aynı günün akşamı il binasında gerçekleştirilen program ile Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan tarafından teşkilata tanıtıldı. Düzenlenen programa il yöneticileri ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.



DEDİKODU KAVGA OLMADI

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Yaklaşık iki ay önce başkanımız Emine Zeybek, ailevi sebeplerden dolayı görevinden feragat etmişti. Bu noktada biz de üzerimize düşeni yaptık. Genel merkez kadın kollarımızda müzakere ve mülakatlarda bulundular. Süreç anlamında da gecikir bir süreç yaşadık. Fakat bu süreçte yine il kadın kolları teşkilatımız en ufak bir sıkıntı olmadan çalışmalarını sürdürdü. Hiçbir dedikodu, kavga yaşanmadı. Süreç sonunda Şükran Özdemir, Emine Okanalp ve Serpil Yılmaz genel merkeze mülakata çağırıldı. Genel merkezimiz Serpil Yılmaz’ı başkan olarak belirledi. Hayırlı olsun, mübarek olsun” ifadelerini kullandı. Ceyhan konuşmasının ardından Serpil Yılmaz’a yetki belgesini teslim etti.



PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yetki belgesini aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “Böyle bir göreve layık görüldüğüm için çok mutluyum. Benim için de sürpriz oldu. Rabbim mahcup etmesin. AK Parti kurulduğundan beri farklı kademelerinde görev aldım. En iyi şekilde partimiz için çalışacağız. Kadınlarımızın gücünü her yerde göstermek için çabalayacağız. Partimiz için hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.