Başaran: "Ötekileştirici değil birleştirici olacağız!"

Darıca 07.03.2019 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başaran: "Ötekileştirici değil birleştirici olacağız!"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Darıca’da ziyaretlerde bulundu.

Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Darıca’da Kastamonulular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ve ev ziyaretlerinden bulundu. Darıca’da ziyaretlerde bulunan Başaran, burada önce Kastamonulular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde bir toplantıda buluştu. Daha önceden AK Parti ve MHP’ye oy veren vatandaşların ağırlıkta olduğu toplantıda, kriz ve söylem tartışması yaşandı. İktidarın tutumunu ciddi şekilde eleştiren bir vatandaş, “Muhalefete, halka ve esnafa yönelik Cumhurbaşkanının söylemlerini doğru bulmuyorum. Ülkede bir kriz ve bu gerçek, hepimiz etkileniyoruz” dedi. ‘HEPİMİZİN ORTAK SORUNLARI VAR’ Dernek ziyaretinin ardından kalabalık bir ev ziyaretinde konuşan Başaran, “Biz işçilere ve emekçilere seçenek olmak için yola çıktık. Ötekileştirmeye karşı birleştirmek amacıyla buradayız” dedi. Herkesin zamlardan etkilendiğini söyleyen Başaran, “Kimliğimiz, ırkımız, dilimiz ne olursa olsun hepimizin sorunları ortak. Bizlerin de buna karşı birleşmesi, mücadele etmesi gerekir. Halk Meclislerinde her vatandaşın kendi mahallesinin sorunlarını, ihtiyaçlarını belirleyip ona göre hareket ederek çalışmalar yapacağız” diye konuştu. Belediyelerin insanların sosyal hayatına değinen etkinlikler yapmasını isteyen bir vatandaş ise, “Hayatında sinemaya gitmemiş emekçiler var, kadınlar var. Çok mu zor belediyelerin insanların sosyal hayatlarına yönelik çalışma yapması… Böyle bir cesaret gösterip, böyle bir programla yola çıktığınız için tebrik ederim” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Darıca’da ziyaretlerde bulundu.

Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran, Darıca’da Kastamonulular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ve ev ziyaretlerinden bulundu.

Darıca’da ziyaretlerde bulunan Başaran, burada önce Kastamonulular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde bir toplantıda buluştu. Daha önceden AK Parti ve MHP’ye oy veren vatandaşların ağırlıkta olduğu toplantıda, kriz ve söylem tartışması yaşandı. İktidarın tutumunu ciddi şekilde eleştiren bir vatandaş, “Muhalefete, halka ve esnafa yönelik Cumhurbaşkanının söylemlerini doğru bulmuyorum. Ülkede bir kriz ve bu gerçek, hepimiz etkileniyoruz” dedi.

‘HEPİMİZİN ORTAK SORUNLARI VAR’

Dernek ziyaretinin ardından kalabalık bir ev ziyaretinde konuşan Başaran, “Biz işçilere ve emekçilere seçenek olmak için yola çıktık. Ötekileştirmeye karşı birleştirmek amacıyla buradayız” dedi. Herkesin zamlardan etkilendiğini söyleyen Başaran, “Kimliğimiz, ırkımız, dilimiz ne olursa olsun hepimizin sorunları ortak. Bizlerin de buna karşı birleşmesi, mücadele etmesi gerekir. Halk Meclislerinde her vatandaşın kendi mahallesinin sorunlarını, ihtiyaçlarını belirleyip ona göre hareket ederek çalışmalar yapacağız” diye konuştu. Belediyelerin insanların sosyal hayatına değinen etkinlikler yapmasını isteyen bir vatandaş ise, “Hayatında sinemaya gitmemiş emekçiler var, kadınlar var. Çok mu zor belediyelerin insanların sosyal hayatlarına yönelik çalışma yapması… Böyle bir cesaret gösterip, böyle bir programla yola çıktığınız için tebrik ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.