Başarıyı Sistem Getirir

Çayırova 06.07.2018 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başarıyı Sistem Getirir

Son dönemde Çayırova İlçe genelinde ki göze çarpan suç sayısındaki düşüşe ilişkin Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, "Çayırova'da bir çalışma sistemi oluşturma çabamız vardı. Bunun da sonuçları olumlu şekilde yansıma yapması ilçe halkına huzur bana da mutluluk verir."dedi.

Kocaeli Genelinde toplam 250 polisin atanmasının ardından bu sayıdan 22 polisin Çayırova'ya verilmesi ilçede ki suç olaylarının azalmasında önemli bir payı olduğunu da dile getiren Başarılı Emniyet Müdürü Gürbüz, personel, ekip ve araç sayısının büyümesi de başarının önemli unsurları arasında olduğuna dikkat çekti. İlçeye atanan 22 polisin 10'un şark görevini yapmak üzere farklı illere gideceği ancak Çayırova'da görev yapan polis sayısının artmaya devam edeceği de öğrenildi. Özellikle ilçede görev yapan Yunus Ekiplerininde etkili olduğu yakın bir zaman süreci içinde ikinci Yunus Ekipleri'nin de göreve başlayacağı belirtildi. Ayrıca bekçilik sisteminin geri gelmesi ile ilçede görev alan bekçilerinde personel sayısının artması şeklinde değerlendirilmesi ve personel sayısının artmasi ile suç ve suçlularla mücadelede önemli bir etken olarak değerlendirildi. SİSTEMSEL ÇALIŞILIYOR Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'ün ilçede göreve başladığı tarihten itibaren geçen süreç içinde gerek Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü işleyişinde gerekse Çayırova Asayiş Büro Amirliği'nde bir sistem oturtulma çabası güdüldüğü, bu sistemin zaman içinde başarı ile endeksli bir verime dönüştüğü görüldü. İlçe halkının suça yönelik girişimlerinin, ilçe dışından gelerek Çaırova'da suç işleme planları yönünde önleyici ve caydırıcı önlemlerin müsamaha gösterilmeden uygulanması da zaman içinde ki suç sayısını azalttığı görüşü hakim. Çayırova'da son iki hafta içinde büyük çaplı suç unsuru içeren bir olayın yaşanmamasıda bu sistemin başarı ile çalıştığına en büyük kanıt oldu. Adnan Ayvaz-Çayırova
Son dönemde Çayırova İlçe genelinde ki göze çarpan suç sayısındaki düşüşe ilişkin Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, "Çayırova'da bir çalışma sistemi oluşturma çabamız vardı. Bunun da sonuçları olumlu şekilde yansıma yapması ilçe halkına huzur bana da mutluluk verir."dedi.

Kocaeli Genelinde toplam 250 polisin atanmasının ardından bu sayıdan 22 polisin Çayırova'ya verilmesi ilçede ki suç olaylarının azalmasında önemli bir payı olduğunu da dile getiren Başarılı Emniyet Müdürü Gürbüz, personel, ekip ve araç sayısının büyümesi de başarının önemli unsurları arasında olduğuna dikkat çekti. İlçeye atanan 22 polisin 10'un şark görevini yapmak üzere farklı illere gideceği ancak Çayırova'da görev yapan polis sayısının artmaya devam edeceği de öğrenildi. Özellikle ilçede görev yapan Yunus Ekiplerininde etkili olduğu yakın bir zaman süreci içinde ikinci Yunus Ekipleri'nin de göreve başlayacağı belirtildi. Ayrıca bekçilik sisteminin geri gelmesi ile ilçede görev alan bekçilerinde personel sayısının artması şeklinde değerlendirilmesi ve personel sayısının artmasi ile suç ve suçlularla mücadelede önemli bir etken olarak değerlendirildi.

SİSTEMSEL ÇALIŞILIYOR

Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'ün ilçede göreve başladığı tarihten itibaren geçen süreç içinde gerek Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü işleyişinde gerekse Çayırova Asayiş Büro Amirliği'nde bir sistem oturtulma çabası güdüldüğü, bu sistemin zaman içinde başarı ile endeksli bir verime dönüştüğü görüldü. İlçe halkının suça yönelik girişimlerinin, ilçe dışından gelerek Çaırova'da suç işleme planları yönünde önleyici ve caydırıcı önlemlerin müsamaha gösterilmeden uygulanması da zaman içinde ki suç sayısını azalttığı görüşü hakim. Çayırova'da son iki hafta içinde büyük çaplı suç unsuru içeren bir olayın yaşanmamasıda bu sistemin başarı ile çalıştığına en büyük kanıt oldu. Adnan Ayvaz-Çayırova

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.