Başbakan'dan müjde!

26.03.2015 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başbakan'dan müjde!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kıdem tazminatı konusunda şu an özel bir düzenleme bulunmadığını belirterek...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kıdem tazminatı konusunda şu an özel bir düzenleme bulunmadığını belirterek, "Kimseyi mağdur etmeden, işçilerimizin hukuklarını hiçbir şekilde zedelemeden bu hususları hep beraber ele alacağız" dedi. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ı ziyaret eden Davutoğlu, "Emeğin ayağına gidilir. Emekçi ile mekanında buluşulur" ifadesini kullandı. Üretimi, istihdamı artırmaya yönelik paketi önümüzdeki hafta açıklamaya ümit ettiklerini belirten Davutoğlu, yargıdan asıl işçi kararı çıkanKarayolları'ndaki işçiler ile ilgili mutabakata varıldığını kısa zamanda müjdeyi vereceklerini söyledi.   
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kıdem tazminatı konusunda şu an özel bir düzenleme bulunmadığını belirterek...

Başbakan Ahmet Davutoğlukıdem tazminatı konusunda şu an özel bir düzenleme bulunmadığını belirterek, "Kimseyi mağdur etmeden, işçilerimizin hukuklarını hiçbir şekilde zedelemeden bu hususları hep beraber ele alacağız" dedi. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ı ziyaret eden Davutoğlu, "Emeğin ayağına gidilir. Emekçi ile mekanında buluşulur" ifadesini kullandı. Üretimi, istihdamı artırmaya yönelik paketi önümüzdeki hafta açıklamaya ümit ettiklerini belirten Davutoğlu, yargıdan asıl işçi kararı çıkanKarayolları'ndaki işçiler ile ilgili mutabakata varıldığını kısa zamanda müjdeyi vereceklerini söyledi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.