Başkan Adayı Kaya kongreye davet ediyor

Siyaset 17.09.2020 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Adayı Kaya kongreye davet ediyor

AK Parti İlçe Başkan Adayı Recep Kaya, AK Parti Gebze’nin 3 önemli ismine gitti. AK Parti İlçe Başkan Adayı Recep Kaya Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, ilçe başkan yardımcısı Emrullah Bilgin, Mustafa Önal ve ilçe yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ı, AK Parti Gebze Meclis Üyesi Hasan Soba’yı, Eski ilçe başkanları Cemalettin Kaflı ile Yılmaz Bayram’ı ziyaret etti. Yapılacak olan kongrenin bütün AK Parti teşkilatına hayırlı olmasını dileyen Partililer, Recep Kaya’ya ziyareti için teşekkür etti. “TEŞKİLATIMIZ İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ” Ziyaretlerinde partilileri 6. Olağan Kongreye davet ederek partililer ile daha fazla iç içe olacağının mesajını veren Başkan Adayı Recep Kaya, “Ziyaretlerimizde teşkilatlarımız içerisinde sorun var ise çözüm bulmaya çalışıyor, istişare ediyoruz. Yapılacak kongrenin partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkan Adayı Recep Kaya, AK Parti Gebze’nin 3 önemli ismine gitti. AK Parti İlçe Başkan Adayı Recep Kaya Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, ilçe başkan yardımcısı Emrullah Bilgin, Mustafa Önal ve ilçe yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ı, AK Parti Gebze Meclis Üyesi Hasan Soba’yı, Eski ilçe başkanları Cemalettin Kaflı ile Yılmaz Bayram’ı ziyaret etti. Yapılacak olan kongrenin bütün AK Parti teşkilatına hayırlı olmasını dileyen Partililer, Recep Kaya’ya ziyareti için teşekkür etti.

“TEŞKİLATIMIZ İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ”

Ziyaretlerinde partilileri 6. Olağan Kongreye davet ederek partililer ile daha fazla iç içe olacağının mesajını veren Başkan Adayı Recep Kaya, “Ziyaretlerimizde teşkilatlarımız içerisinde sorun var ise çözüm bulmaya çalışıyor, istişare ediyoruz. Yapılacak kongrenin partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.