Başkan Bıyık’tan alkışlanan konuşma!

Siyaset 18.02.2020 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan alkışlanan konuşma!

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olağan kongresine katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, oldukça gergin olan siyaset arenasında verdiği ılımlı ve olumlu mesajlarla takdir toplarken dinleyenlerden hem alkış hem de övgü aldı. Siyaset dünyamız oldukça gerdin durumda. Siyasetçilerin birbirlerine imalı konuşmalar gönderdiği şu günlerden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olağan kongresine katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gergin siyasetçilere inat adeta ders niteliğinde bir konuşma gerçekleştirdi ve salondan büyük alkış aldı. Siyasetin geçici, insanlığın ve dostluğun kalıcı olduğunu kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık dinleyenlerden övgü dolu sözler almayı başardı.  GERİYE DOSTLUKLAR KALIR Herkesin belediye başkanı olduğunu ve siyaset koltuklarının gelip geçici olduğunu kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Selim Çetinkaya bey ile eskiden kalma dostluğumuz ve hukukumuz var. Siyaset olarak ayrı partilerde siyaset yaptık ama dostluk baki. Siyaset geçer gider, geriye dostluk kalır, bunları bilerek yaşamak, bunları görerek davranmak en doğrusu” diyerek hem belediye başkanlığı makamına hem de siyasi kariyerine uygun çok önemli bir konuşma yapmış oldu.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olağan kongresine katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, oldukça gergin olan siyaset arenasında verdiği ılımlı ve olumlu mesajlarla takdir toplarken dinleyenlerden hem alkış hem de övgü aldı. Siyaset dünyamız oldukça gerdin durumda. Siyasetçilerin birbirlerine imalı konuşmalar gönderdiği şu günlerden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olağan kongresine katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gergin siyasetçilere inat adeta ders niteliğinde bir konuşma gerçekleştirdi ve salondan büyük alkış aldı. Siyasetin geçici, insanlığın ve dostluğun kalıcı olduğunu kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık dinleyenlerden övgü dolu sözler almayı başardı. 

GERİYE DOSTLUKLAR KALIR

Herkesin belediye başkanı olduğunu ve siyaset koltuklarının gelip geçici olduğunu kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Selim Çetinkaya bey ile eskiden kalma dostluğumuz ve hukukumuz var. Siyaset olarak ayrı partilerde siyaset yaptık ama dostluk baki. Siyaset geçer gider, geriye dostluk kalır, bunları bilerek yaşamak, bunları görerek davranmak en doğrusu” diyerek hem belediye başkanlığı makamına hem de siyasi kariyerine uygun çok önemli bir konuşma yapmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.