GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Büyükgöz’den davet var!

Gebze 13.08.2020 - 20:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz’den davet var!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzelileri, Gebze Kent Meydanı’nda bulunan Kızılay kan alma aracına davet ederek kan vermelerini istedi. ‘Kan ver, can ver’ kan ve kök hücre bağışı etkinliği başlatan Gebze Belediye Başkanı Zİnnur Büyükgöz tüm Gebzelileri duyarlı olmaya davet ederek kan bağışında bulunmalarını istedi. Kızılay Kocaeli Kan Merkezi’nin Gebze Kent Meydanı’nda bulunan kan alma aracına Gebzelileri davet eden Başkan Büyükgöz, kan alma aracının her gün saat 15.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirtti. Duyarlı hemşehrilerini kan vermeye davet eden Başkan Büyükgöz, “Kızılay’ımız kan toplama konusunda yetkili bir devlet kuruluşumuz ve biz onlara çok şey borçluyuz. Hemşehrilerimizi kan bağışına davet ediyoruz” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzelileri, Gebze Kent Meydanı’nda bulunan Kızılay kan alma aracına davet ederek kan vermelerini istedi.

‘Kan ver, can ver’ kan ve kök hücre bağışı etkinliği başlatan Gebze Belediye Başkanı Zİnnur Büyükgöz tüm Gebzelileri duyarlı olmaya davet ederek kan bağışında bulunmalarını istedi. Kızılay Kocaeli Kan Merkezi’nin Gebze Kent Meydanı’nda bulunan kan alma aracına Gebzelileri davet eden Başkan Büyükgöz, kan alma aracının her gün saat 15.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirtti. Duyarlı hemşehrilerini kan vermeye davet eden Başkan Büyükgöz, “Kızılay’ımız kan toplama konusunda yetkili bir devlet kuruluşumuz ve biz onlara çok şey borçluyuz. Hemşehrilerimizi kan bağışına davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.