Başkan Büyükgöz Eskiçarşı esnafına gitti!

Gebze 27.10.2019 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Büyükgöz Eskiçarşı esnafına gitti!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Esnaf ve İş Adamları Dernek Başkanı Nurullah Sular, dernek yönetimi ve Eskiçarşı esnafıyla bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Esnaf ve İş Adamları Dernek Başkanı Nurullah Sular, dernek yönetimi ve Eskiçarşı esnafıyla bir araya geldi. Başkan yardımcısı Selamet Güner’in de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Büyükgöz dernek yönetimi ve esnafı dinledi taleplerini aldı. ESNAF BULUŞMALARIMIZI BAŞLATIYORUZ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Mahalle Meclislerimiz, Halk buluşmalarımız hiç aksamadan sürüyor. Bunun yanı sıra Cuma günü esnaf buluşmaları sözümüz vardı.  bunun ilkini gerçekleştirmiş oluyoruz. Ve her hafta esnafımızla toplu veya ziyaret şeklinde bir araya gelip taleplerini dertlerini dinleyeceğiz. HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM Eskiçarşı’nın aydınlatılması konusunda konuşan Başkan Başkan Büyükgöz, “Sadece aydınlatma yeterli olmaz. Eskiçarşı’nın dokusuna uygun bir aydınlatmanın yanı sıra, bina cephelerinin uygun hale getirilmesi lazım. Bunun içinde her kesin elini taşın altına koyması lazım” dedi. Toplantı Eskiçarşı’da çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Esnaf ve İş Adamları Dernek Başkanı Nurullah Sular, dernek yönetimi ve Eskiçarşı esnafıyla bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Esnaf ve İş Adamları Dernek Başkanı Nurullah Sular, dernek yönetimi ve Eskiçarşı esnafıyla bir araya geldi. Başkan yardımcısı Selamet Güner’in de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Büyükgöz dernek yönetimi ve esnafı dinledi taleplerini aldı.

ESNAF BULUŞMALARIMIZI BAŞLATIYORUZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Mahalle Meclislerimiz, Halk buluşmalarımız hiç aksamadan sürüyor. Bunun yanı sıra Cuma günü esnaf buluşmaları sözümüz vardı.  bunun ilkini gerçekleştirmiş oluyoruz. Ve her hafta esnafımızla toplu veya ziyaret şeklinde bir araya gelip taleplerini dertlerini dinleyeceğiz.

HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM

Eskiçarşı’nın aydınlatılması konusunda konuşan Başkan Başkan Büyükgöz, “Sadece aydınlatma yeterli olmaz. Eskiçarşı’nın dokusuna uygun bir aydınlatmanın yanı sıra, bina cephelerinin uygun hale getirilmesi lazım. Bunun içinde her kesin elini taşın altına koyması lazım” dedi. Toplantı Eskiçarşı’da çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.