BAŞKAN ERDOĞAN NOKTAYI KOYDU

24.07.2018 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BAŞKAN ERDOĞAN NOKTAYI KOYDU

Son dakika! Başkan Recep Tayyip Erdoğan bedelli askerlikle ilgili konuşurken "21 günden aşağı düşmeyecek" dedi.

AK Parti grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlikteki 21 gün polemiğine noktayı koydu. Erdoğan, "21 günden aşağı düşürülmesi söz konusu değil" dedi. "F-35 KONUSUNDA ENDİŞEYE GEREK YOK" Erdoğan, F35'lerin teslimi konusunda ise "Bu konuda herhangi bir endişeye gerek yok" dedi ve şu ifadeleri kullandı: Sayın Trump, Brüksel'deki görüşmemizde, bize yazılı olarak yaptığı açıklamasını da gösterdi, böyle bir şey söz konusu değil. Biz, bu noktada herhangi bir olumsuz endişe taşımıyoruz.
Son dakika! Başkan Recep Tayyip Erdoğan bedelli askerlikle ilgili konuşurken "21 günden aşağı düşmeyecek" dedi.

AK Parti grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlikteki 21 gün polemiğine noktayı koydu.

Erdoğan, "21 günden aşağı düşürülmesi söz konusu değil" dedi.

"F-35 KONUSUNDA ENDİŞEYE GEREK YOK"

Erdoğan, F35'lerin teslimi konusunda ise "Bu konuda herhangi bir endişeye gerek yok" dedi ve şu ifadeleri kullandı: Sayın Trump, Brüksel'deki görüşmemizde, bize yazılı olarak yaptığı açıklamasını da gösterdi, böyle bir şey söz konusu değil. Biz, bu noktada herhangi bir olumsuz endişe taşımıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.