Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Amatör sporu tabana yaymalıyız’’

17.11.2016 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Amatör sporu tabana yaymalıyız’’

Başkan Karaosmanoğlu, Sümerspor Kürek Kulübü sporcuları ve yöneticilerini makamında konuk etti

  Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sümerspor Kürek Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ümmet Subaşı ile yöneticileri makamında ağırladı. Spor dallarının her türlüsünün Kocaeli’de yaygınlaşması konusunda gerek tesis, gerekse malzeme yardımında taşın altına elini sokan Başkan Karaosmanoğlu, “Tabana yayılmış amatör sporun her zaman yanındayız. Gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.   MİLLİ TAKIM YOLUNDA GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ Yeni kurulan ve kentimizde faaliyetlere başlayan Sümerspor Kürek Takımı sporcularıyla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, görüşmede Kürek Milli Takımı’nın değişmez sporcuları olacağına inandığı gençlere de başarılar diledi. Kulüp başkanı Subaşı’dan bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi de alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, amatör sporun merkezinde fedakârlık olduğunu vurgularken, “Toplumun parçaları olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin doğru alanlarda zamanlarını iyi kullanmalarını çok önemsemeliyiz. Yaşadığımız çağda zaman planlaması ve kullanılması artık su gibi önemlidir. Zamanın iyi değerlendirilmesi ve gençlere olumlu katkı yapacak sosyal alanların oluşturulması için el birliğiyle çalışacağız” açıklamasını da yaptı.   DİYABETLİ GENÇLERİ KÜREK SPORUYLA TANIŞTIRACAKLAR Sümerspor Kürek Kulübü yetkilileri de, kent genelinde amatör sporun her dalına kucak açması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir kez daha teşekkür ederken, genç yaşta diyabet gibi rahatsızlıkları olan gençleri kürek sporuyla tanıştırmak istediklerini ifade ettiler. Sosyal sorumluluk açısından bu fikri çok beğendiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Güzel bir düşünce olduğunu ifade etmek istiyorum. Gençlerimizin diyabet gibi rahatsızlıklarla mücadelede sporun olumlu etkisinin olacağını biliyorum ve inanıyorum. Bu düşüncenizden dolayı sizleri kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, Sümerspor Kürek Kulübü sporcuları ve yöneticilerini makamında konuk etti

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sümerspor Kürek Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ümmet Subaşı ile yöneticileri makamında ağırladı. Spor dallarının her türlüsünün Kocaeli’de yaygınlaşması konusunda gerek tesis, gerekse malzeme yardımında taşın altına elini sokan Başkan Karaosmanoğlu, “Tabana yayılmış amatör sporun her zaman yanındayız. Gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.

 

MİLLİ TAKIM YOLUNDA GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Yeni kurulan ve kentimizde faaliyetlere başlayan Sümerspor Kürek Takımı sporcularıyla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, görüşmede Kürek Milli Takımı’nın değişmez sporcuları olacağına inandığı gençlere de başarılar diledi. Kulüp başkanı Subaşı’dan bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi de alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, amatör sporun merkezinde fedakârlık olduğunu vurgularken, “Toplumun parçaları olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin doğru alanlarda zamanlarını iyi kullanmalarını çok önemsemeliyiz. Yaşadığımız çağda zaman planlaması ve kullanılması artık su gibi önemlidir. Zamanın iyi değerlendirilmesi ve gençlere olumlu katkı yapacak sosyal alanların oluşturulması için el birliğiyle çalışacağız” açıklamasını da yaptı.

 

DİYABETLİ GENÇLERİ KÜREK SPORUYLA TANIŞTIRACAKLAR

Sümerspor Kürek Kulübü yetkilileri de, kent genelinde amatör sporun her dalına kucak açması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir kez daha teşekkür ederken, genç yaşta diyabet gibi rahatsızlıkları olan gençleri kürek sporuyla tanıştırmak istediklerini ifade ettiler. Sosyal sorumluluk açısından bu fikri çok beğendiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Güzel bir düşünce olduğunu ifade etmek istiyorum. Gençlerimizin diyabet gibi rahatsızlıklarla mücadelede sporun olumlu etkisinin olacağını biliyorum ve inanıyorum. Bu düşüncenizden dolayı sizleri kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.