Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerle gurur duyuyoruz”

Darıca 19.02.2016 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerle gurur duyuyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularını ağırladı

Kastamonu’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda üçüncü kez üst üste Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kazanılan başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlere büyük mutluluk yaşattınız. Sizlerle gurur duyuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.   “EĞİTİMİNİZE ÖNEM VERİN VE BAŞARIYI BU ŞEKİLDE YAKALAYIN” Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eşliğinde antrenör ve sporcular kazanılan şampiyonluk kupasını, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na takdim etti. Sporcuları tek tek kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, spora verdiği destek ve ilgi için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti. Kocaeli’de yerel yönetimlerin eğitime ve spora ilgi göstermesinin yanı sıra destek vermesinin bu başarılı sonuçları doğurduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki; bu başarılarınız devam edecektir. Ancak bunun yanında eğitiminize ara vermeden ve önem vererek devam etmenizi sizlere tavsiye ediyorum. Sportif başarılar eğitimle daha güzeldir” diyerek konuştu.   “OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI SİZLERİN ARASINDAN ÇIKACAK” Sporda başarının alt yapıya yapılacak yatırımlarla olabileceğinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Üç yıl üst üste şampiyon olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’ne emek veren herkesi kutluyorum. İnanıyorum ki; geleceğin olimpiyat şampiyonları da sizlerin arasından çıkacak ve bizlere büyük bir gururu tekrar yaşatacaksınız. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi bir kez daha yürekten tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı.
Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularını ağırladı

Kastamonu’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda üçüncü kez üst üste Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kazanılan başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlere büyük mutluluk yaşattınız. Sizlerle gurur duyuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

“EĞİTİMİNİZE ÖNEM VERİN VE BAŞARIYI BU ŞEKİLDE YAKALAYIN”

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eşliğinde antrenör ve sporcular kazanılan şampiyonluk kupasını, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na takdim etti. Sporcuları tek tek kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, spora verdiği destek ve ilgi için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti. Kocaeli’de yerel yönetimlerin eğitime ve spora ilgi göstermesinin yanı sıra destek vermesinin bu başarılı sonuçları doğurduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki; bu başarılarınız devam edecektir. Ancak bunun yanında eğitiminize ara vermeden ve önem vererek devam etmenizi sizlere tavsiye ediyorum. Sportif başarılar eğitimle daha güzeldir” diyerek konuştu.

 

“OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI SİZLERİN ARASINDAN ÇIKACAK”

Sporda başarının alt yapıya yapılacak yatırımlarla olabileceğinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Üç yıl üst üste şampiyon olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’ne emek veren herkesi kutluyorum. İnanıyorum ki; geleceğin olimpiyat şampiyonları da sizlerin arasından çıkacak ve bizlere büyük bir gururu tekrar yaşatacaksınız. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi bir kez daha yürekten tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.