Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Türkiye, kadınlarımız ve gençlerimizle kalkınacak’’

Gebze 15.11.2016 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Türkiye, kadınlarımız ve gençlerimizle kalkınacak’’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Kadınlar Platformu ve Ticaret Odası Vakfı Teknik Anadolu Lisesi yöneticilerini konuk etti

  Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kadınlar Platformu Başkanı Tuğba Şensoy ve üyelerinin yanı sıra Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fuat Binici ve yöneticilerini makamında konuk etti. Ülkemizin gelişmesine dönük hangi çalışmaların yapılabileceğinin konuşulduğu görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, “Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çalışan Türkiye, kadınlarımız ve gençlerimizle kalkınacak” dedi.   SÜREKLİ VE VERİMLİ PROJELER ÜRETİN Gebze çalışma ofisinde konuklarıyla ayrı ayrı görüşen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilk olarak Gebze Kadınlar Platformu ile bir araya geldi. Kadın Platformu Başkanı Şensoy’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, sürekli ve verimli projeler üreterek halka dönük çalışmalar yapılması konusunda düşünceleri de konuklarına aktardı. Başkan Karaosmanoğlu özellikle, kadın sağlığı için hayata geçirilen ‘’Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ projesine de destek verilmesini istedi. Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileriyle de bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, eğitim-öğretim üzerine değerlendirmeler yaptı. Okul müdürü Fuat Binici’den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, gençlerin sağlıklı ve donanımlı olması için öğretmenlere ve idarecilere büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti.
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Kadınlar Platformu ve Ticaret Odası Vakfı Teknik Anadolu Lisesi yöneticilerini konuk etti

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kadınlar Platformu Başkanı Tuğba Şensoy ve üyelerinin yanı sıra Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fuat Binici ve yöneticilerini makamında konuk etti. Ülkemizin gelişmesine dönük hangi çalışmaların yapılabileceğinin konuşulduğu görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, “Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çalışan Türkiye, kadınlarımız ve gençlerimizle kalkınacak” dedi.

 

SÜREKLİ VE VERİMLİ PROJELER ÜRETİN

Gebze çalışma ofisinde konuklarıyla ayrı ayrı görüşen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilk olarak Gebze Kadınlar Platformu ile bir araya geldi. Kadın Platformu Başkanı Şensoy’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, sürekli ve verimli projeler üreterek halka dönük çalışmalar yapılması konusunda düşünceleri de konuklarına aktardı. Başkan Karaosmanoğlu özellikle, kadın sağlığı için hayata geçirilen ‘’Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ projesine de destek verilmesini istedi. Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileriyle de bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, eğitim-öğretim üzerine değerlendirmeler yaptı. Okul müdürü Fuat Binici’den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, gençlerin sağlıklı ve donanımlı olması için öğretmenlere ve idarecilere büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.