Başkan Köşker OÇEM’li miniklerle buluştu

Gebze 04.04.2017 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Köşker OÇEM’li miniklerle buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 2 Nisan Dünya Otizm ve Farkındalık günü münasebetiyle Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM) de düzenlenen programa katıldı. Başkan Köşker bu özel günde Gebze’nin en özel çocuklarıyla bir araya geldi

  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2 Nisan Dünya Otizm ve Farkındalık günü münasebetiyle Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM) de düzenlenen programa katıldı. Başkan Köşker bu özel günde otizmli çocukla birlikte oldu, onlarla sohbet etti. Programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, öğrenci ve velileri katıldı. DÜNYANIN EN ÖZEL ÇOCUKLARI Programın açılışında selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Dünyanın en değerli ve en özel çocukları ve onların çok kıymetli velileriyle bu özel günde bir arada olmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Sizler sadece bugün değil bizler için yılın her günü özelsiniz. Gebze Belediyesi olarak farkındalığımızı her projemize yansıtıyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından program, çocukların hazırladığı özel gösterilerle devam etti.  
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 2 Nisan Dünya Otizm ve Farkındalık günü münasebetiyle Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM) de düzenlenen programa katıldı. Başkan Köşker bu özel günde Gebze’nin en özel çocuklarıyla bir araya geldi

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2 Nisan Dünya Otizm ve Farkındalık günü münasebetiyle Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM) de düzenlenen programa katıldı. Başkan Köşker bu özel günde otizmli çocukla birlikte oldu, onlarla sohbet etti. Programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, öğrenci ve velileri katıldı.

DÜNYANIN EN ÖZEL ÇOCUKLARI

Programın açılışında selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Dünyanın en değerli ve en özel çocukları ve onların çok kıymetli velileriyle bu özel günde bir arada olmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Sizler sadece bugün değil bizler için yılın her günü özelsiniz. Gebze Belediyesi olarak farkındalığımızı her projemize yansıtıyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından program, çocukların hazırladığı özel gösterilerle devam etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.