BAŞKAN NAİL ÇİLER'DEN KANDİL KUTLAMASI

Gebze 10.05.2017 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN NAİL ÇİLER'DEN KANDİL KUTLAMASI

NAİL ÇİLER, “BERAT KANDİLİ” Dolayısıyla Bir Açıklamada Bulundu

                 Kurtuluş, af ve günahlardan arınma anlamlarına gelen ve Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili; Müslümanların, Allah'a sığınarak ilahi lütuf ve bereketlere erişebilecekleri özel zamanlardandır. Bu gece, insanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından bir fırsattır.            Kendimizle hesaplaştığımız, insanlığa, ve dünyaya karşı yükümlülüklerimizi hatırladığımız, eksik, hata ve yanlışlarımızı telafi etme imkanı sunan Berat Kandili’nin, gerek bizleri gerekse tüm dünya insanlarını birbirine yaklaştırmasını, bu mübarek gecede dünyanın her yerinde barış ve huzuru sağlayacak adımların atılmasını ümit ederim.            Tüm İslâm aleminin Berat Kandili’ni kutlar, bu gecenin, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini dilerim.    
NAİL ÇİLER, “BERAT KANDİLİ” Dolayısıyla Bir Açıklamada Bulundu

 

 

 

           Kurtuluş, af ve günahlardan arınma anlamlarına gelen ve Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili; Müslümanların, Allah'a sığınarak ilahi lütuf ve bereketlere erişebilecekleri özel zamanlardandır. Bu gece, insanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından bir fırsattır.

 

         Kendimizle hesaplaştığımız, insanlığa, ve dünyaya karşı yükümlülüklerimizi hatırladığımız, eksik, hata ve yanlışlarımızı telafi etme imkanı sunan Berat Kandili’nin, gerek bizleri gerekse tüm dünya insanlarını birbirine yaklaştırmasını, bu mübarek gecede dünyanın her yerinde barış ve huzuru sağlayacak adımların atılmasını ümit ederim.

 

         Tüm İslâm aleminin Berat Kandili’ni kutlar, bu gecenin, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini dilerim.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.