Başkan Soba'dan “Başkanlık” açıklaması!

Gebze 21.10.2016 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Soba'dan “Başkanlık” açıklaması!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba olası bir Başkanlık referandumuna hazır olduklarını belirterek, toplumun hassasiyetlerinin dikkate alınarak çalışma yapıldığını ifade etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Başkanlık sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Başkanlık Sisteminin Halk oyuna sunulmasına yönelik desteği ve çağrısının ardından Hükümet kanadında teklif için hazırlıklar hız kazanırken, parti teşkilatları da Bahar aylarında yapılacak olası bir referandum için kolları sıvadı. Seçime hazır olduklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba,”Süreci kamuoyu yakından takip ediyor. Biz de Başbakanımızın grup toplantısında açıklamalarını dinledik. Daha önce mutabık kalınan maddelerle beraber Başkanlık sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin en kısa sürede Meclis’e getirilmesini bekliyoruz. Bu süreçte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli bir rol oynadı. Kendisine bu nedenle teşekkür ediyoruz.”dedi.   TOPLUMUN HASSASİYETLERİ AK Parti olarak referanduma hazır olduklarını kaydeden Soba, bu nedenle sandık müşahitleri ve görevlilerini yeniden gözden geçirerek eksiklikleri gidermeye başladıklarını ifade eden Soba, AK Parti’nin seçime her zaman hazır olduğunu belirtti. 1 ay sonra bile seçim yapılsa teşkilatların canla başla çalışacağını belirten Soba, MHP’nin kırmızı çizgilerine yönelik olarak da rahatlatan ifadeler kullandı. Toplumun bütün kesimlerinin hassasiyetlerinin göz önünde bulundurulduğunun altını çizen Soba, bu çerçevede teklif hazırlıklarının yapıldığını dile getirdi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba olası bir Başkanlık referandumuna hazır olduklarını belirterek, toplumun hassasiyetlerinin dikkate alınarak çalışma yapıldığını ifade etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Başkanlık sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Başkanlık Sisteminin Halk oyuna sunulmasına yönelik desteği ve çağrısının ardından Hükümet kanadında teklif için hazırlıklar hız kazanırken, parti teşkilatları da Bahar aylarında yapılacak olası bir referandum için kolları sıvadı. Seçime hazır olduklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba,”Süreci kamuoyu yakından takip ediyor. Biz de Başbakanımızın grup toplantısında açıklamalarını dinledik. Daha önce mutabık kalınan maddelerle beraber Başkanlık sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin en kısa sürede Meclis’e getirilmesini bekliyoruz. Bu süreçte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli bir rol oynadı. Kendisine bu nedenle teşekkür ediyoruz.”dedi.  

TOPLUMUN HASSASİYETLERİ

AK Parti olarak referanduma hazır olduklarını kaydeden Soba, bu nedenle sandık müşahitleri ve görevlilerini yeniden gözden geçirerek eksiklikleri gidermeye başladıklarını ifade eden Soba, AK Parti’nin seçime her zaman hazır olduğunu belirtti. 1 ay sonra bile seçim yapılsa teşkilatların canla başla çalışacağını belirten Soba, MHP’nin kırmızı çizgilerine yönelik olarak da rahatlatan ifadeler kullandı. Toplumun bütün kesimlerinin hassasiyetlerinin göz önünde bulundurulduğunun altını çizen Soba, bu çerçevede teklif hazırlıklarının yapıldığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.