Başkan Soba'dan "Fatih Devlet Hastanesi" müjdesi!

Gebze 11.11.2016 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Soba'dan "Fatih Devlet Hastanesi" müjdesi!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Fatih Devlet Hastanesinin yapım aşaması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Soba, Gebze’ye yapılan 400 yataklı Fatih Devlet Hastanesinin 2017 yılının ilk aylarında hizmete gireceğini bildirdi. “Gebze Fatih Devlet Hastanesinin çalışmalarını başından beri takip ediyoruz” diye konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “Sürekli milletvekillerimiz ile istişare halindeyiz. Hatta geçen ay hastanede üç toplantı yaptık. Bir tanesi Sayın Zeki Aygün iki tanesi ise Sayın Cemil Yamanla. Son toplantıda da kamu hastaneleri birliği genel sekreteri Şenol Er güneyi davet ettik. Her ay da başhekimimizi ziyaret edip hastane ve İnşaat hakkında bilgi alıyorum. Burada iki ayrı firma çalışmaya çok hızlı başlamıştı ”dedi. “HASTANE 2017’DE HİZMETE GİRECEK” “Hastane projesinde mükemmel bir çalışma yapılıyor” diyen Soba, “Bu açıklamalara istianeden sayın bakanımız 2016 yılının temmuz ayında açılacağını bende ekim ayında taşınmaya başlayacağını söylemiştim. Ama firmalardan bir tanesi ekonomik sıkıntı yaşadı. Tamamen süreçten çekildi. Bu yüzden birkaç ay teknik sorunlar oldu. Şimdi kalan firma ise tek başına devam ediyor. Hastane inşaatını yılbaşına teslim edeceklerini söylüyor firma yetkilileri. Ortalama 2017 yılının ilk aylarında her şey bitmiş, hastanemiz tamamen hizmete girmiş olacak. “GEBZE’Yİ SEVEN KARAOSMANOĞLU’MUZ VAR” Bunun yanı sıra Gebze’yi gerçekten seven gerçekten dertlenen bir İbrahim Karaosmanoğlu’muz var diyen Soba,” Şuan Gebze Metrosu da avan projesi bilindiği gibi ihalesi yapıldı. Teknik çalışmaları devam ediyor.2018 yılının ikinci yarısında başlayacak. Gebze’de Büyükşehir Belediyemizin daha büyük sürprizleri olacak. Adli binamızın da çevre düzenlemesini büyükşehir yaptı. Projeleri yakinen takip ediyoruz. Her aşamada bilgi sahibiyiz. Her aşamada Gebze Teşkilatları olarak varız” dedi.  

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Fatih Devlet Hastanesinin yapım aşaması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Soba, Gebze’ye yapılan 400 yataklı Fatih Devlet Hastanesinin 2017 yılının ilk aylarında hizmete gireceğini bildirdi.

“Gebze Fatih Devlet Hastanesinin çalışmalarını başından beri takip ediyoruz” diye konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “Sürekli milletvekillerimiz ile istişare halindeyiz. Hatta geçen ay hastanede üç toplantı yaptık. Bir tanesi Sayın Zeki Aygün iki tanesi ise Sayın Cemil Yamanla. Son toplantıda da kamu hastaneleri birliği genel sekreteri Şenol Er güneyi davet ettik. Her ay da başhekimimizi ziyaret edip hastane ve İnşaat hakkında bilgi alıyorum. Burada iki ayrı firma çalışmaya çok hızlı başlamıştı ”dedi.

“HASTANE 2017’DE HİZMETE GİRECEK”

“Hastane projesinde mükemmel bir çalışma yapılıyor” diyen Soba, “Bu açıklamalara istianeden sayın bakanımız 2016 yılının temmuz ayında açılacağını bende ekim ayında taşınmaya başlayacağını söylemiştim. Ama firmalardan bir tanesi ekonomik sıkıntı yaşadı. Tamamen süreçten çekildi. Bu yüzden birkaç ay teknik sorunlar oldu. Şimdi kalan firma ise tek başına devam ediyor. Hastane inşaatını yılbaşına teslim edeceklerini söylüyor firma yetkilileri. Ortalama 2017 yılının ilk aylarında her şey bitmiş, hastanemiz tamamen hizmete girmiş olacak.

“GEBZE’Yİ SEVEN KARAOSMANOĞLU’MUZ VAR”

Bunun yanı sıra Gebze’yi gerçekten seven gerçekten dertlenen bir İbrahim Karaosmanoğlu’muz var diyen Soba,” Şuan Gebze Metrosu da avan projesi bilindiği gibi ihalesi yapıldı. Teknik çalışmaları devam ediyor.2018 yılının ikinci yarısında başlayacak. Gebze’de Büyükşehir Belediyemizin daha büyük sürprizleri olacak. Adli binamızın da çevre düzenlemesini büyükşehir yaptı. Projeleri yakinen takip ediyoruz. Her aşamada bilgi sahibiyiz. Her aşamada Gebze Teşkilatları olarak varız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.