BAŞKAN SOBA MEYDANA DAVET ETTİ!

Gebze 10.07.2017 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN SOBA MEYDANA DAVET ETTİ!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Gebzelileri 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde 11-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan ’15 Temmuz Destanı Anma Programı’ etkinliklerine davet etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Gebzelileri meydana davet ederek, “Ülkemiz ve milletimiz için 15 Temmuz tarihimizin en önemli sayfalarından birini oluşturdu. Maalesef 15 Temmuz'da hain, kanlı bir darbe teşebbüsüne maruz kaldık. Bu darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşunun sayesinde, milletçe tek yürek ve tek bilek olmamızı sağlayarak milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesiyle savuşturuldu. 249 şehit verdiğimiz 15 Temmuz 2016'yı asla unutmamalı, unutturmamalıyız...!” dedi. BUGÜNÜN ACISI İÇİMİZDE HEP DİRİ KALACAK Bugünün acısını her zaman içimizde diri, taze ve derin bir şekilde tutmalı, kalplerimize, beyinlerimize, kazımalıyız. Bu duygularla 11-14 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz etkinliklerde tüm halkımızla birlikte olmaktan onur duyacağız Ayrıca 15 Temmuz tarihinde günün anlam ve önemini pekiştirmek ve bu günü asla unutmamak ve unutturmamak için tekrardan Demokrasi Nöbetimizi tutarak 15 Temmuz'un ruhunu yeniden yaşatacağız..    VATAN MİLLET AŞKI İÇİN SOKAKTA OLACAĞIZ Nasıl ki geçen yıl tüm Gebzelilerimizle birlikte darbe girişiminin daha ilk dakikalarından itibaren, vatan millet aşkıyla meydanlara akın ettiysek, bu senede aynı duygu, düşünce ve coşkuyla hep birlikte meydanlarda nöbet tutarak  "Mektebinde şehadet olan bir milletin kaderinde esaret yoktur" sözünde olduğu gibi esarete izin vermeyeceğimizi, kanımızın son damlasına kadar ülkemize devletimize ve milletimize sahip çıkacağımızı tüm dünyaya göstereceğiz... Tüm Gebze halkımızı etkinliklerimize ve Demokrasi Nöbetimize davet ediyor bir daha o günlerin yaşanmamasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum ...
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Gebzelileri 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde 11-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan ’15 Temmuz Destanı Anma Programı’ etkinliklerine davet etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Gebzelileri meydana davet ederek, “Ülkemiz ve milletimiz için 15 Temmuz tarihimizin en önemli sayfalarından birini oluşturdu. Maalesef 15 Temmuz'da hain, kanlı bir darbe teşebbüsüne maruz kaldık. Bu darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşunun sayesinde, milletçe tek yürek ve tek bilek olmamızı sağlayarak milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesiyle savuşturuldu. 249 şehit verdiğimiz 15 Temmuz 2016'yı asla unutmamalı, unutturmamalıyız...!” dedi.

BUGÜNÜN ACISI İÇİMİZDE HEP DİRİ KALACAK

Bugünün acısını her zaman içimizde diri, taze ve derin bir şekilde tutmalı, kalplerimize, beyinlerimize, kazımalıyız. Bu duygularla 11-14 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz etkinliklerde tüm halkımızla birlikte olmaktan onur duyacağız Ayrıca 15 Temmuz tarihinde günün anlam ve önemini pekiştirmek ve bu günü asla unutmamak ve unutturmamak için tekrardan Demokrasi Nöbetimizi tutarak 15 Temmuz'un ruhunu yeniden yaşatacağız.. 
 

VATAN MİLLET AŞKI İÇİN SOKAKTA OLACAĞIZ

Nasıl ki geçen yıl tüm Gebzelilerimizle birlikte darbe girişiminin daha ilk dakikalarından itibaren, vatan millet aşkıyla meydanlara akın ettiysek, bu senede aynı duygu, düşünce ve coşkuyla hep birlikte meydanlarda nöbet tutarak  "Mektebinde şehadet olan bir milletin kaderinde esaret yoktur" sözünde olduğu gibi esarete izin vermeyeceğimizi, kanımızın son damlasına kadar ülkemize devletimize ve milletimize sahip çıkacağımızı tüm dünyaya göstereceğiz... Tüm Gebze halkımızı etkinliklerimize ve Demokrasi Nöbetimize davet ediyor bir daha o günlerin yaşanmamasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.