Başkan Sudan’dan Yıldırım’a ziyaret

Gebze 08.05.2020 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Sudan’dan Yıldırım’a ziyaret

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Başkanı ve Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Zeynep Aydın Sudan, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Sosyal hizmet, kültür, sanat ve spor alanındaki hizmetlerden yararlanan veya yararlanma ihtiyacı olan birey ve ailelere, süreç öncesi ve sonrası destekte bulunulmak amacıyla kurulan Kocaeli Büyük Aile Federasyonu başkanlığında başarılı projelere imza atan Başkan Zeynep Aydın Sudan, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Sudan’a ziyarette Kocaeli Büyük Aile Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Mahir Usanmaz ve Öznur Polat eşlik etti. SUDAN: KOCAELİ’YE VE GEBZE’YE HAYIRLI OLSUN Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Başkanı Zeynep Aydın Sudan, ziyarette yaptığı açıklamada, “Yeni başlangıçlar heyecan verici olduğu gibi, bir o kadar da zor ve meşakkatlidir. Nihat Bey’in medya sektörüne adım atması bizleri ziyadesiyle memnun etti, sevindirdi. Bu sektör, herkesin yapabileceği ve başarabileceği bir iş değil. Ama o kararlılık ve vizyonun Nihat Bey’de olduğunu ve bu nedenle başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kendisinin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kocaeli’ye ve Gebze’ye hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Başkanı ve Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Zeynep Aydın Sudan, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Sosyal hizmet, kültür, sanat ve spor alanındaki hizmetlerden yararlanan veya yararlanma ihtiyacı olan birey ve ailelere, süreç öncesi ve sonrası destekte bulunulmak amacıyla kurulan Kocaeli Büyük Aile Federasyonu başkanlığında başarılı projelere imza atan Başkan Zeynep Aydın Sudan, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Sudan’a ziyarette Kocaeli Büyük Aile Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Mahir Usanmaz ve Öznur Polat eşlik etti.

SUDAN: KOCAELİ’YE VE GEBZE’YE HAYIRLI OLSUN

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Başkanı Zeynep Aydın Sudan, ziyarette yaptığı açıklamada, “Yeni başlangıçlar heyecan verici olduğu gibi, bir o kadar da zor ve meşakkatlidir. Nihat Bey’in medya sektörüne adım atması bizleri ziyadesiyle memnun etti, sevindirdi. Bu sektör, herkesin yapabileceği ve başarabileceği bir iş değil. Ama o kararlılık ve vizyonun Nihat Bey’de olduğunu ve bu nedenle başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kendisinin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kocaeli’ye ve Gebze’ye hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.