Başkan Toltar Çalışmaları Yerinde İnceledi

Dilovası 06.11.2018 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Toltar Çalışmaları Yerinde İnceledi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Bağdat Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Dilovası’nı güzelleştirecek ve değer katacak projeleri yakından takip eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün ilçe genelinde yapımına başlanan ve çalışmaları devam eden projeleri yerinde inceledi. Başkan Köşker son olarak Dilovası Bağdat Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.  Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Toltar, " Dilovası genelinde başlattığımız yeni projelerimizin yapımları hızla devam ediyor. Dilovası’na değer katacak projelerimiz için durmadan çalışarak Dilovası'nı geleceğe taşıyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Bağdat Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Dilovası’nı güzelleştirecek ve değer katacak projeleri yakından takip eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün ilçe genelinde yapımına başlanan ve çalışmaları devam eden projeleri yerinde inceledi. Başkan Köşker son olarak Dilovası Bağdat Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.  Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Toltar, " Dilovası genelinde başlattığımız yeni projelerimizin yapımları hızla devam ediyor. Dilovası’na değer katacak projelerimiz için durmadan çalışarak Dilovası'nı geleceğe taşıyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.