BAŞKAN TOLTAR DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARADA

Dilovası 20.10.2015 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN TOLTAR DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARADA

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Dilovası’nda görev yapan din görevlilerine yemek verdi.

Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliğini yaptığı yemeğe  Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, İlçe Müftüsü Osman Barış  ile birlikte İlçe Müftülüğü personeli, ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Ali Toltar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladığını belirterek, “Din görevlileri olarak birlik ve beraberliğimizin sembollerinden biri olan camilerimizde hizmet veriyorsunuz. Özellikle son günlerde ülkemiz zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İnşallah sizlerin ve bizlerin duaları ile bu zor dönemi atlatıp, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyorum” dedi. İlçe Müftüsü  Osman Barış, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile kendilerini misafir eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın  güzel bir jest yaptığını belirterek, “Belediye Başkanımıza bu güzel jestinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu güzel davranış birlik ve beraberliğimizi sağlamada Dilovamıza ve ülkemizde güzel bir örnek olur, gelecek seneler de adet olur. Din görevlileri arkadaşlarım ve Kuran Kursu öğreticilerimiz adına Dilovası  Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Yapılan kısa konuşmaların ardından Belediye Başkanı  Ali Toltar, yemeğe katılan din görevlilerin istek ve taleplerini dinledi ve sohbet etti. Daha sonra günün anısına birer hediye paketi takdim edildi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Dilovası’nda görev yapan din görevlilerine yemek verdi.

Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliğini yaptığı yemeğe  Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, İlçe Müftüsü Osman Barış  ile birlikte İlçe Müftülüğü personeli, ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Ali Toltar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladığını belirterek, “Din görevlileri olarak birlik ve beraberliğimizin sembollerinden biri olan camilerimizde hizmet veriyorsunuz. Özellikle son günlerde ülkemiz zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İnşallah sizlerin ve bizlerin duaları ile bu zor dönemi atlatıp, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyorum” dedi.

İlçe Müftüsü  Osman Barış, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile kendilerini misafir eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın  güzel bir jest yaptığını belirterek, “Belediye Başkanımıza bu güzel jestinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu güzel davranış birlik ve beraberliğimizi sağlamada Dilovamıza ve ülkemizde güzel bir örnek olur, gelecek seneler de adet olur. Din görevlileri arkadaşlarım ve Kuran Kursu öğreticilerimiz adına Dilovası  Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Yapılan kısa konuşmaların ardından Belediye Başkanı  Ali Toltar, yemeğe katılan din görevlilerin istek ve taleplerini dinledi ve sohbet etti. Daha sonra günün anısına birer hediye paketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.