Başkan Toltar Esnafı Ziyaret Etti

Dilovası 24.04.2016 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar Esnafı Ziyaret Etti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.  İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Toltar, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Ali Toltar, ilçenin  gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek “Yaptığımız projelerle Dilovası  geleceğe koşuyor. ilçede büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz” dedi.  "Dilovası’nda büyük bir değişimi gerçekleştiriyoruz" Dilovası’nda  büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Toltar, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize  hep birlikte katkı sunuyoruz” şeklinde konuştu. “Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor” Belediye Başkanı Ali Toltar’ın  ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaf isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf “Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyor,  çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Talepleri dinleyen Başkan Toltar, esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.  İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Toltar, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Ali Toltar, ilçenin  gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek “Yaptığımız projelerle Dilovası  geleceğe koşuyor. ilçede büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz” dedi.

 "Dilovası’nda büyük bir değişimi gerçekleştiriyoruz"

Dilovası’nda  büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Toltar, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize  hep birlikte katkı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

“Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor”

Belediye Başkanı Ali Toltar’ın  ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaf isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf “Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyor,  çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Talepleri dinleyen Başkan Toltar, esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.