Başkan Toltar Sevinçlilerine ortak oldu.

Dilovası 13.07.2016 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar Sevinçlilerine ortak oldu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, personellerinden Metin Öztürk’ün oğlu Ozan’ın nikahını kıyarak sevinçlerine ortak oldu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Kültür Merkezinde, aynı zamanda belediye personeli olan Metin Öztürk’ün oğlu Ozan ile ilçe sakinlerinden Mehmet Teyfur’un kızı Elif’in nikahlarını kıyarak ailelerin sevinçlerine ortak oldu.   Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “ Ozan ile Elif kardeşlerimizin  mutluluğunu paylaşıyorsunuz. Ben ise iki mutluluğu bir anda yaşıyorum. Hem genç kardeşlerimizin bu mutlu günlerine şahitlik yapıyorum hem de Belediye personelimiz  Metin Öztürk beyin oğlu ve aynı  İmar Müdürümüz Hüseyin Öztürk Beyin yiğeninin bu mutluluklarını paylaşıyorum. Çiftlerimize ömür boyu mutluluklar ve aile saadeti diliyorum” dedi. Genç çiftler Elif ve Ozan’ da mutluluklarına ortak olan Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ettiklerini söylediler. 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, personellerinden Metin Öztürk’ün oğlu Ozan’ın nikahını kıyarak sevinçlerine ortak oldu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Kültür Merkezinde, aynı zamanda belediye personeli olan Metin Öztürk’ün oğlu Ozan ile ilçe sakinlerinden Mehmet Teyfur’un kızı Elif’in nikahlarını kıyarak ailelerin sevinçlerine ortak oldu.

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “ Ozan ile Elif kardeşlerimizin  mutluluğunu paylaşıyorsunuz. Ben ise iki mutluluğu bir anda yaşıyorum. Hem genç kardeşlerimizin bu mutlu günlerine şahitlik yapıyorum hem de Belediye personelimiz  Metin Öztürk beyin oğlu ve aynı  İmar Müdürümüz Hüseyin Öztürk Beyin yiğeninin bu mutluluklarını paylaşıyorum. Çiftlerimize ömür boyu mutluluklar ve aile saadeti diliyorum” dedi.

Genç çiftler Elif ve Ozan’ da mutluluklarına ortak olan Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ettiklerini söylediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.