Başkan Toltar, vatandaşlara konuk oldu

Dilovası 18.02.2016 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar, vatandaşlara konuk oldu

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçesin Tavşancıl Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Mesaisinin büyük bir bölümünü halkın arasında ve hizmetleri yerinde denetleyerek geçiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş’i ziyaret ettikten sonra Tavşancıl merkezinde bulunan işletmeleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Mahalleye yapılan  çalışmalarının sürdüğü noktaları mahalle sakinleriyle birlikte denetleyen Başkan Toltar, vatandaşların şikayet ve önerilerini de dinledi. Açık alanda dinlenen mahalle sakinleriyle, çay sohbeti gerçekleştiren Başkan Ali Toltark, hizmetlerin temelinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığı önemlidir. Onların istek ve talepleri hizmetlerimizin sunumu açısından çok önemlidir dedi. Başkan Toltar mahallelerdeki inceleme ve denetim gezilerine ara vermeden devam edeceklerini de söyledi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçesin Tavşancıl Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Mesaisinin büyük bir bölümünü halkın arasında ve hizmetleri yerinde denetleyerek geçiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş’i ziyaret ettikten sonra Tavşancıl merkezinde bulunan işletmeleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Mahalleye yapılan  çalışmalarının sürdüğü noktaları mahalle sakinleriyle birlikte denetleyen Başkan Toltar, vatandaşların şikayet ve önerilerini de dinledi.

Açık alanda dinlenen mahalle sakinleriyle, çay sohbeti gerçekleştiren Başkan Ali Toltark, hizmetlerin temelinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığı önemlidir. Onların istek ve talepleri hizmetlerimizin sunumu açısından çok önemlidir dedi. Başkan Toltar mahallelerdeki inceleme ve denetim gezilerine ara vermeden devam edeceklerini de söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.