Başkan vefat etti!

Gebze 25.09.2020 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan vefat etti!

GEBZE BÖLGESİ DERİN ÜZÜNTÜDE

İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İrfan Küçükay hayatını kaybetti. Vefat haberini duyuran Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Birlikte başarılı projelere imza attığımız değerli iş insanı ve kıymetli dostum İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İrfan Küçükay’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyoruz” dedi. Uzun bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Başkan Küçükay’ın ölümü camiada büyük bir üzüntü yarattı. Küçükay'ın cenazesi yarın (26 Eylül Cumartesi günü) öğle namazı sonrası saat 14:00' da Dudullu İmes Camii'nden kaldırılarak Anadolu Kavağı Kale Arkası mezarlığına defnedilecek .
GEBZE BÖLGESİ DERİN ÜZÜNTÜDE

İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İrfan Küçükay hayatını kaybetti.

Vefat haberini duyuran Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Birlikte başarılı projelere imza attığımız değerli iş insanı ve kıymetli dostum İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İrfan Küçükay’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyoruz” dedi. Uzun bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Başkan Küçükay’ın ölümü camiada büyük bir üzüntü yarattı. Küçükay'ın cenazesi yarın (26 Eylül Cumartesi günü) öğle namazı sonrası saat 14:00' da Dudullu İmes Camii'nden kaldırılarak Anadolu Kavağı Kale Arkası mezarlığına defnedilecek .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.