Başkan Yiğit “Gebze’de Kadınlara Önem Veriyorum!”

Gebze 22.12.2017 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Yiğit “Gebze’de Kadınlara Önem Veriyorum!”

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, “Gebze’de kadınlara çok önem veriyorum. Sadece yardıma ihtiyacı olan kadınların ihtiyaçlarını gidermek değil amacımız onların sosyal hayatlarına da katkı sunmaktır.” dedi.

Kadınlara büyük önem veren CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya açıklamalarda bulundu. Başkan Yiğit, “Gebze’de yaşıyorum ve siyaset yapıyorum. Gebze’de kadınlara çok önem veriyorum. Burada o kadar çok mağdur kadın var ki ve biz hiç gidilmeyen mahallelere, evlere gittik. Benim de kişisel olarak destek olduğum kadınlar var. Çocuklarına hem anne, hem baba olan kadınlar var. Yardımda ve kampanyalarımızda önceliğimiz bu kadınlar. Zaman zaman yardıma ihtiyacı olan kadınlarımıza yiyecek ve giyecek yardımı da yapıyoruz” diyerek Gebzeli kadınların her zaman yanında olduğunu söyledi. HER EVE ATKI BERE! Başkan Yiğit, Kocaeli İl Kadın Kolları ile birlikte başlattıkları kampanya ile Gebze’de yardıma ihtiyacı olan kadınların evlerinde atkı ve berelerin eksik olmayacağını belirterek, “Yılbaşı için İl Kadın Kolları ile birlikte bir kampanya yapıyoruz. Kampanyamızın adı ‘Her Eve Atkı Bere!’ Partimle birlikte bu kampanyayı büyüterek devam ettirmeyi düşünüyoruz. Kampanyayla ilgili partililerimizle görüşerek örgü örmeyi bilen örsün, örmeyi bilmeyen ise gücünün yettiğince bize ip alsın destek olsun dedik. Bu düşüncemiz çok güzel karşılandı. Kampanya boyunca çok fazla gönüllümüz oldu. . Derneklerde ve evlerde gruplar oluşturuldu ve hep beraber örmelere başlandı. Örme işlemi tamamlandıktan sonra yılbaşından önce mahallelere giderek atkı ve berelerimizi dağıtacağız. Kampanyamızla birlikte yeniden bu kadınlara dokunacağız.” dedi. ADAY DEĞİLİM! Bu dönem aday olmadığını da açıklayan Ülker Yiğit, “Benim için önemli olan kadınlar. Aday olmamam projelerimi değiştirmeyecek. Ben Gebzeli kadınlarımız için çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceğim. CHP Gebze Kadın Kolları’nın kongresi 24 Aralık 2017 Pazar günü 13.00-16.00 saatleri arasında CHP Gebze İlçe Örgütü’nde gerçekleşecektir. Kongremizin öncelikle partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Aday olacak diğer arkadaşlara başarılar dilerim.” dedi.  
CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, “Gebze’de kadınlara çok önem veriyorum. Sadece yardıma ihtiyacı olan kadınların ihtiyaçlarını gidermek değil amacımız onların sosyal hayatlarına da katkı sunmaktır.” dedi.

Kadınlara büyük önem veren CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya açıklamalarda bulundu. Başkan Yiğit, “Gebze’de yaşıyorum ve siyaset yapıyorum. Gebze’de kadınlara çok önem veriyorum. Burada o kadar çok mağdur kadın var ki ve biz hiç gidilmeyen mahallelere, evlere gittik. Benim de kişisel olarak destek olduğum kadınlar var. Çocuklarına hem anne, hem baba olan kadınlar var. Yardımda ve kampanyalarımızda önceliğimiz bu kadınlar. Zaman zaman yardıma ihtiyacı olan kadınlarımıza yiyecek ve giyecek yardımı da yapıyoruz” diyerek Gebzeli kadınların her zaman yanında olduğunu söyledi.

HER EVE ATKI BERE!

Başkan Yiğit, Kocaeli İl Kadın Kolları ile birlikte başlattıkları kampanya ile Gebze’de yardıma ihtiyacı olan kadınların evlerinde atkı ve berelerin eksik olmayacağını belirterek, “Yılbaşı için İl Kadın Kolları ile birlikte bir kampanya yapıyoruz. Kampanyamızın adı ‘Her Eve Atkı Bere!’ Partimle birlikte bu kampanyayı büyüterek devam ettirmeyi düşünüyoruz. Kampanyayla ilgili partililerimizle görüşerek örgü örmeyi bilen örsün, örmeyi bilmeyen ise gücünün yettiğince bize ip alsın destek olsun dedik. Bu düşüncemiz çok güzel karşılandı. Kampanya boyunca çok fazla gönüllümüz oldu. . Derneklerde ve evlerde gruplar oluşturuldu ve hep beraber örmelere başlandı. Örme işlemi tamamlandıktan sonra yılbaşından önce mahallelere giderek atkı ve berelerimizi dağıtacağız. Kampanyamızla birlikte yeniden bu kadınlara dokunacağız.” dedi.

ADAY DEĞİLİM!

Bu dönem aday olmadığını da açıklayan Ülker Yiğit, “Benim için önemli olan kadınlar. Aday olmamam projelerimi değiştirmeyecek. Ben Gebzeli kadınlarımız için çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceğim. CHP Gebze Kadın Kolları’nın kongresi 24 Aralık 2017 Pazar günü 13.00-16.00 saatleri arasında CHP Gebze İlçe Örgütü’nde gerçekleşecektir. Kongremizin öncelikle partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Aday olacak diğer arkadaşlara başarılar dilerim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.