BAŞKANLAR DİLOVASINI GEZDİLER!

Dilovası 11.02.2016 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKANLAR DİLOVASINI GEZDİLER!

AK Parti Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Başkanları Dilovası’na gittiler. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel Dilovası’na giderek önce Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı daha sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’u makamlarında ziyaret ettiler. BAŞKANLARA KONUK OLDULAR AK Parti’nin Gebze-Darıca-Çayırova-Derince ve Karamürsel ilçe başkanları önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’u ziyaret etti. BIYIK “BİRLİK BERABERLİĞİMİZ ARTIYOR” Başkanlar adına ziyarette konuşan Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu ziyaretlerle birlik ve beraberliğimiz bir kez daha göstermiş oluyoruz. Her zaman başkanlarımızın yanında yer alacağız.” dedi. TOLTAR “HER SEÇİMDE OYLARIMIZ ARTIYOR” İlçe başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Birlikteliğimiz sürecek. Partimize olan teveccüh her seçimde artıyor. Bunun nedeni ülkeye hizmet etme sevdasıdır. Teşkilatlar ve seçilmişler arasındaki bu uyum sürdüğü müddetçe hizmetler de artacaktır” dedi. Toltar, il genelindeki başarının gelecek seçimlerde de devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi. ESNAFI GEZDİLER Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte Dilovası esnafını da ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanları esnafı dinledi.

AK Parti Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Başkanları Dilovası’na gittiler. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel Dilovası’na giderek önce Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı daha sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’u makamlarında ziyaret ettiler.

BAŞKANLARA KONUK OLDULAR

AK Parti’nin Gebze-Darıca-Çayırova-Derince ve Karamürsel ilçe başkanları önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’u ziyaret etti.

BIYIK “BİRLİK BERABERLİĞİMİZ ARTIYOR”

Başkanlar adına ziyarette konuşan Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu ziyaretlerle birlik ve beraberliğimiz bir kez daha göstermiş oluyoruz. Her zaman başkanlarımızın yanında yer alacağız.” dedi.

TOLTAR “HER SEÇİMDE OYLARIMIZ ARTIYOR”

İlçe başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Birlikteliğimiz sürecek. Partimize olan teveccüh her seçimde artıyor. Bunun nedeni ülkeye hizmet etme sevdasıdır. Teşkilatlar ve seçilmişler arasındaki bu uyum sürdüğü müddetçe hizmetler de artacaktır” dedi. Toltar, il genelindeki başarının gelecek seçimlerde de devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

ESNAFI GEZDİLER

Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte Dilovası esnafını da ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanları esnafı dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.